Over ons

Eigenwijs, duurzaam, betaalbaar, innoverend en glashelder

ons verhaal

Eigenwijs, duurzaam, betaalbaar, innoverend en glashelder. Een aantal jaren geleden is Woodville begonnen met het maken van houten meubelen in haar eigen meubelfabriek. Tijdens dit proces van werken met hout, het ontwerpen van meubelen en het online verkopen van meubelen is het concept Woodville ontstaan. Woodville kan dan ook in één zin beschreven worden; voel je vrij, maak gebruik van je creativiteit en vertaal dit in unieke artikelen die van meerwaarde zijn binnen een interieur! De feeling en passie voor hout ‘splintert’ ervan af bij de medewerkers. Iedereen weet haar of zijn taak, gaat ervoor en zet zich met volle overgave in voor haar of zijn einddoel. Het uiteindelijke doel mag dan ook duidelijk zijn: het leveren van een schitterend eindproduct met de tevredenheid van de klant.

de fabriek

De fabriek van Woodville is gevestigd naast onze showroom in Oss. Hier vervaardigen onze specialisten met de hand eiken- en steigerhouten tafels.

de showroom

In onze showroom bieden wij veel variaties aan om te bezichtigen, Daarnaast kunnen wij 1-op-1 beter adviseren doordat wij met u mee kunnen denken.

OOK ZAKELIJK

Naast de particuliere markt is er ook steeds meer vraag voor meubelen voor een complete projectinrichting. De medewerkers zorgen voor een passende offerte afgestemd op de wensen van de klant. Het professionele team zorgt voor de montage zodat alles op een snelle en correcte manier kan worden geleverd. Van de start tot finish is er contact met één persoon voor de volledige begeleiding van een bepaald project.

Call Now Button