Woodville combineert op unieke wijze steigerhout en gebruikt hout met metaal. Hierdoor ontstaan eigentijdse meubelen voor onder andere woonkamer, slaapkamer en eetkamer. Unieke steigerhouten meubelen voor een sfeervolle inrichting.

Ambacht, stijlvol en duurzaam sinds 2005 

Eigenwijs, duurzaam, betaalbaar, innoverend en glashelder. Een aantal jaren geleden is het begonnen met het maken van houten meubelen in haar eigen fabriek gevestigd te Valkenswaard. Tijdens dit proces van werken met hout, het ontwerpen van meubelen en het online verkopen van meubelen is het concepts Woodville ontstaan.

Woodville

Woodville kan dan ook in één zin beschreven worden; voel je vrij, maak gebruik van je creativiteit en vertaal dit in unieke artikelen die van meerwaarde zijn binnen een interieur! De feeling en passie voor hout ‘splintert’ ervan af bij de medewerkers. Iedereen weet haar of zijn taak, gaat ervoor en zet zich met volle overgave in voor het einddoel. Het uiteindelijke doel mag dan ook duidelijk zijn: het leveren van een schitterend eindproduct met de tevredenheid van de klant.

Het design

Het assortiment van Woodville kenmerkt zich in unieke en herkenbare modellen gebaseerd op de laatste trends en ontwikkelingen. De designers laten zich vol passie inspireren en gebruiken hiervoor verschillende belangrijke omgevingsfactoren. Door uiteindelijk gebruik te maken van de juiste mix van factoren ontstaan er unieke modellen vervaardigd uit verschillende gerecyclede houtsoorten. Bij Woodville is er eigenlijk voor ieder wat wils. De ontwerpen van de meubels maken het mogelijk om met verschillende woonstijlen te combineren. De medewerkers hebben dagelijks contact met consumenten verspreidt over Nederland en België. De meubels worden voor zowel binnen als buiten gebruikt.

B2B: Woodville voor bedrijven

Naast de particulier markt is er ook steeds meer vraag voor meubelen voor een complete projectinrichting. De medewerkers zorgen voor een passende offerte afgestemd op de wensen van de klant. Het professionele team zorgt voor de montage zodat alles op een snelle en correcte manier kan worden geleverd. Van de start tot finish is er contact met één persoon voor de volledige begeleiding van een bepaald project. Voor meer informatie klik hier