Zakelijk bestellen

Meubels op maat voor jouw bedrijf

Meubels voor jouw bedrijf

Naast het realiseren en leveren van houten meubels voor de consument leveren wij ook aan het bedrijfsleven. Ben je op zoek naar meubels voor de volledige inrichting van jouw kantoor, lunchroom, modezaak of andere bedrijfsruimte? Dan ben je bij Woodville aan het juiste adres. Denk aan een grote vergadertafel, een ontvangstmeubel, bureautafels of de gehele inrichting van een restaurant of bedrijfskantine. Door onze grote voorraad hout, gepassioneerde vakmensen en onze werkplaats gevestigd in Nederland, hebben wij korte lijnen en kunnen wij snel èn kwaliteitsmeubelen leveren. In onze werkplaats wordt gewerkt met eikenhout en nieuw steigerhout (vurenhout). Al onze producten worden speciaal op maat gemaakt naar aanleiding van de wensen van de klant.

Projectinrichters

Ben jij als projectinrichter op zoek naar een partner die kennis heeft van het produceren van houten meubels? Samen met ons gepassioneerde Woodville team werken wij graag de interieur wensen van jouw klant uit om elk project tot een succes te maken!
Previous
Next

Logo in houten tafel frezen

Maak je houten tafel persoonlijk met het infrezen van je logo, beeldmerk of slogan. Een ingefreesde tekst in een tafel kan voor veel doeleinden gebruikt worden. Zo word je bureautafel, vergadertafel of eettafel volledig authentiek. Woodville past dit toe voor zowel bedrijven als particulieren. Een unieke manier om bijvoorbeeld jouw bedrijf te promoten!

"ons logo is perfect in de tafel gefreesd. prachtig resultaat!"

Harm Koningen - Deboprojects

Wat is hout infrezen?

Frezen in hout is het weghalen van materiaal met behulp van een roterende gereedschap. Woodville heeft computergestuurde CNC-freesmachines voor het bewerken van tafelbladen van eikenhout. Dat resulteert in haarscherpe contouren op horizontale vlakken, zo oogt het beeldmerk perfect strak. Nadat jouw logo is gefreesd kun je er voor kiezen om de letters in te kleuren met een beits of hou het volledig naturel met een transparante lak. Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte! Let op: als u een logo laat maken en er is sprake van auteursrecht, dan is het uw verantwoordelijkheid om toestemming te vragen om het logo te mogen gebruiken.

zakelijke Offerte aanvragen

Één of meerdere Woodville producten, speciaal voor uw bedrijf? Vul uw wensen en gegevens in en wij reageren zo spoedig mogelijk!

Call Now Button