tips & advies

onze kennis over onze producten delen we graag met jou

Hoe onderhoud ik mijn houten tafel?

Heb jij een Woodville tafel en wil jij deze bijwerken of behandelen? Bij Woodville helpen wij jou graag! Een tafel kan verschillende behandelingen hebben gehad en het is daarom belangrijk dat je daar rekening mee houdt. Een tafel bij Woodville heeft een transparante of kleur afwerking. Bij Woodville is het mogelijk online de outdoor white wash, black wash, grey wash en transparante lak te bestellen via de webshop om je tuintafel bij te werken.

De eet- en woonkamer trends van 2020

Wil jij graag je huis inrichtingen naar de trends van nu? Of wil je graag een tafel in de nieuwste stijl? Wij houden elk jaar de trends bij en proberen met onze tafels daarop in te spelen. Bekijk onder inspiratie al onze tips en artikelen om jezelf te inspireren voor het inrichten van jouw eet- of woonkamer.

Een tafel monteren?

Woodville biedt bezorging aan huis en montage aan bij de levering. Alleen wil je het nu liever zelf doen of moet je de tafel verhuizen? Kijk dan onder montage handleidingen. Voor elke tafel bieden wij een gedetailleerde montagehandleiding, zodat je ook zelf thuis de tafel kan verhuizen. Pas wel op! Schade veroorzaakt door jezelf valt niet onder de garantievoorwaarden dus neem voorzorgsmaatregelen om de tafel te beschermen tijdens de demontage, verhuizing en montage.

advies nodig? Neem contact op of kom naar de showroom

Heb je gewoon advies nodig? Dat is ook mogelijk! Neem telefonisch contact op of kom langs in de showroom. Wij hebben meerdere tafels staan voor bezichtiging en daarbij kunnen onze medewerkers je een goed beeld geven van alle mogelijkheden en prijzen. Woodville onderscheidt zich door haar specialisatie in eikenhouten tafels, handgemaakt door vakspecialisten en een eigen fabriek in Nederland. Hierdoor leveren wij kwaliteit en kunnen wij sneller leveren dan vele anderen!

Call Now Button