HOE KAN IK MIJN ONTVANGEN ITEM RETOURNEREN?

1. Ik wil het product graag retourneren

De consument heeft een bedenktermijn van 14 dagen waarin hij de overeenkomst kan herroepen. Vervolgens heeft hij het recht om de producten binnen 14 dagen daadwerkelijk terug te sturen.

2. Wat zijn de eisen voor Woodville?
Het product moet in de originele staat worden aangeleverd. Producten die dusdanig beschadigd zijn of gebruikssporen bevatten die verder gaan dan die nodig zijn om de werking, kenmerken of aard van het product vast te stellen, ben je aansprakelijk. Woodville behoudt hiermee het recht om hiervoor kosten in rekening te brengen.

Volgens specificaties van de consument vervaardigde producten, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn kunnen niet worden geretourneerd.

3. Wat zijn de kosten voor het retourneren?
Woodville komt de producten bij je ophalen. De kosten hiervoor zijn € 60,00. Deze kosten verrekenen wij met het bedrag dat wij terugstorten. Verder berekenen wij geen extra administratie kosten. 

4. Hoe en wanneer ontvang ik het geld terug?
Nadat de items zijn aangeleverd of opgehaald zijn door onze bezorgservice zullen wij deze controleren in de fabriek en zullen daarna binnen 14 werkdagen het bedrag terugstorten op je bankrekeningnummer.


STAPPENPLAN
1. Download hier het retourformulier
2. Print het formulier uit en vul dit volledig in
3. Stuur het ingevuld formulier naar: info@woodville.nl
4. Voeg een kopie van het ingevulde retourformulier bij uw product(en)