Personaliseer je tafel door middel van je logo!

Deboprojects; “Wij kunnen ons verhaal vertellen doormiddel van één tafel, onze Woodley tafel omschrijft alles waar wij voor staan”

Full-service online marketing bedrijf Deboprojects, gelegen te Aalsmeer, voorziet haar klanten dagelijks van volledig ingerichte websites op maat, social media content, advertentie oplossingen en vooral eindeloos advies. Het kan niet bestaat niet en onder het motto #samengroeien wordt er met het gehele team enkel gekeken naar oplossingen waar Deboprojects én de klant beide beter uitkomen. Begin vorig jaar maakten wij voor Deboprojects een gepersonaliseerde eikenhouten Woodley tafel.  Deze massief eiken tafel, ingegraveerd met logo en #samengroeien quote, is nu hét pronkstuk van haar ‘sparring-ruimte’. “Wij ontvangen dagelijks een breed scala aan klanten met wie wij eindeloos sparren over nieuwe ideeën of bestaande probleemstukken, deze tafel is daar echt de basis van” Aldus Harm Koningen, salesvertegenwoordiger van Deboprojects.

Het middelpunt van een kamer

Wij van Woodville weten als geen ander dat een tafel het pronkstuk dient te zijn van elke ruimte. Of dit nou een tafel is waaraan vaak ontbeten en gedineerd wordt, of een tafel waar druk aan wordt gewerkt en vergaderd: een tafel is het middelpunt van elke kamer. De tafel voor Deboprojects is hier geen uitzondering op. Wij hadden één duidelijk doel; deze tafel moet direct de aandacht van alle klanten van Deboprojects trekken.

Kwalitatief europees eikenhout

Deze eiken tafel op maat is gemaakt van kwalitatief Europees eikenhout, afgewerkt met een beschermende transparante lak. De tafel heeft een eiken blad en een bijzondere poot, ingelegd met hetzelfde eikenhout als het tafelblad; dit maakt deze tafel uniek in zijn soort. Tafel Woodley heeft een uniek onderstel van zwart metaal welke is behandeld met een matte transparante lak om zo roestvorming te voorkomen. Door het houten tafelblad is deze tafel krasvast, anti weerspiegelend en gemakkelijk schoon te maken; perfect voor in een échte sparring-ruimte!

IMG_8777

one-of-a-kind tafel

Deze one-of-a-kind gepersonaliseerde Woodley tafel heeft het logo van Deboprojects en haar populaire missie #samengroeien ingegraveerd. Hierdoor is de boodschap van Deboprojects naar haar klanten direct bij binnenkomst al duidelijk; wij willen #samengroeien! “Wij kunnen ons verhaal vertellen doormiddel van één tafel, onze Woodley tafel omschrijft alles waar wij voor staan” vertelt Harm Koningen. “Wij maken graag verbindingen binnen ons netwerk, deze tafel is daar een heel mooi voorbeeld van. Deze tafel was de aftrap van een hele mooie samenwerking tussen Woodville en Deboprojects.” Sinds 2020 werken wij nauw samen met Deboprojects. Zo heeft Deboprojects ons voorzien van een prachtige, op maat ingerichte website en kunnen wij onze klanten verwelkomen in een webshop die qua gevoel en uitstraling volledig bij ons past.

Naast het realiseren en leveren van houten meubels voor de consument, leveren wij dus ook aan een breed scala aan zakelijke klanten. Zo helpen wij bij de volledige inrichting van kantoren, lunchrooms, modezaken en vele andere bedrijfsruimtes. Bent u ook geïnteresseerd in een gepersonaliseerde design vergadertafel? Vraag een zakelijke offerte aan!

Previous
Next

lees meer artikelen

stuur dit artikel door

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Call Now Button