Retourneren

HOE KAN IK MIJN ONTVANGEN ITEM RETOURNEREN?

1. Ik wil het product graag retourneren
Bij Woodville heb je het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder reden het product te retourneren. Het herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het/de product(en) fysiek in bezit krijgt. 

2. Wat zijn de eisen voor Woodville?
Het product moet in de originele staat worden aangeleverd. Producten die dusdanig beschadigd zijn of gebruikssporen bevatten die verder gaan dan die nodig zijn om de werking, kenmerken of aard van het product vast te stellen, ben je aansprakelijk. Woodville behoudt hiermee het recht om hiervoor kosten in rekening te brengen. Een andere belangrijk punt is dat producten die op maat zijn gemaakt en worden vervaardigd op basis van jou keuze of beslissing niet kunnen worden geretourneerd.

3. Wat zijn de kosten voor het retourneren?
Woodville biedt je de mogelijkheid om de producten zelf aan te leveren aan ons magazijn te Veldhoven. Indien wij het moeten ophalen zitten hier kosten aan verbonden. De kosten hiervoor zijn € 50,00. 

4. Hoe en wanneer ontvang ik het geld terug?
Nadat de items zijn aangeleverd of opgehaald zijn door onze bezorgservice zullen wij deze controleren en zullen dan binnen 14 werkdagen het bedrag terugstorten op je bankrekeningnummer.


STAPPENPLAN
1. Download hier het retourformulier
2. Print het formulier uit en vul dit volledig in
3. Stuur het ingevuld formulier naar: info@woodville.nl
4. Voeg een kopie van het ingevulde retourformulier bij uw product(en)
5. Verzend de product(en) naar: Woodville, De Run 4312, 5503 LN Veldhoven