Het complete plaatje met Woodville tuinmeubels!

De zomer is er weer! Lekker genieten van de zon, warmte en rust in je eigen tuin. Heb jij je tuinmeubel(s) al summer ready gemaakt? Of ben je toe aan een nieuwe inrichting in je tuin om heerlijk tot rust te komen? Dan ben je bij Woodville aan het goede adres! Wij bieden namelijk verschillende modellen tuintafels en tuinbanken aan om het plaatje helemaal compleet te maken, dus wacht niet langer en bekijk hier onze outdoor collectie! Is er iets niet helemaal duidelijk, kunt u ons bellen op 040-7112495

Bestsellers!

Tafels

 Tafel Xav steigerhout X-poot zwartTuintafel Eos steigerhout U-poot zwartTuintafel Troy steigerhout trapezium poot zwart

Tuintafel Tube steigerhout steigerbuis metaalTuintafel Basic Bill steigerhout blokpootTuintafel Jack steigerhout

Banken

Tuinbank Xav steigerhout x-poot zwartTuinbank Tube steigerhout steigerbuizen potenTuinbank Jack steigerhout

Ben je nieuwsgierig naar meer van onze tuinmeubels? Bekijk dan de rest van onze tuin collectie via onderstaande button!

 

Outdoor proof

Als je een tuinmeubel aanschaft ga je er natuurlijk vanuit dat je hem ook echt voor buiten kunt gebruiken en niet dat je het naar een paar weken bij de schroothoop hoeft neer zetten. Want dat zou natuurlijk ontzettend zonde zijn! De tuinmeubels van Woodville zijn daarom outdoor proof. Maar wat maakt een tuintafel nu outdoor proof? Bij Woodville worden de stalen poten speciaal voor buiten behandeld en mogen ze het label outdoor proof dragen. Deze outdoor behandeling ziet er als volgt uit. De poten worden allereerst verzinkt in een zinkbad en daarna met een dubbele poedercoating gespoten. Voor de poedercoating hebben wij twee kleurkeuzes een mat zwarte of witte outdoor coating. Nu kun je de tafel buiten in je tuin zetten zonder dat er roestvorming zal ontstaan.

Onze bladen voor de tuinmeubels zijn altijd van steigerhout. Dit hout is namelijk ideaal geschikt voor buiten. Voor de behandeling van onze tuinmeubels schuren wij het hout eerst lichtjes op en werken het vervolgens af met een buitenbeits. Je kunt ervoor kiezen om het blad met een transparante beits te laten behandelen of kies voor een kleur zoals white-wash, grey-wash of black-wash zodat je tafel perfect aansluit ben je tuininrichting.

Breng de sfeer van je interieur de tuin

Vroeger zat je misschien alleen in de zomer buiten als de zon scheen, maar sinds de komst van warmtelampen en overkappingen gaan we ook steeds vaker buiten zitten ongeacht het weer. Bijvoorbeeld na een lange dag binnen te hebben gewerkt even lekker in je tuin tot rust komen of met heel het gezin gezellig buiten eten, dat is pas quality time in de buitenlucht. Breng de sfeer van je interieur naar buiten en geniet optimaal van je eigen plekje in je (achter)tuin.

Sfeerbeelden tuin

Op maat

Ben je helemaal weg van die ene specifieke tuintafel of tuinbank, maar hij staat niet tussen in de collectie of staan de juiste maten staan er niet bij? Geen probleem! Neem even contact met ons op via info@woodville.nl en geef je wensen aan ons aan. Dan gaan wij op zoek naar een passende oplossing!