Vorige
Tafel-eos-eikenhout

Eos Eikenhout

0,00
Volgende

Superstar Rond Eikenhout

0,00
Tafel-superstar-eikenhout-rond

Xyan Eikenhout

Een tafel gemaakt van Europees kwaliteit eikenhout en bijzondere poot. De tafel is geproduceerd in Nederland door de meubelmakers van Woodville.

het verhaal van Xyan

Een nieuw model in onze collectie is de tafel XYAN eiken met bijzondere X-poot. De tafel onderscheidt zich door zijn bijzondere poten in het metaal. Standaard wordt de tafel geleverd met een recht tafelblad.

Het eiken blad op de productfoto’s heeft een grey-wash behandeling en is afgewerkt met afgeronde hoeken ook wel een een (ronde) facet rand genoemd. Dit is additioneel mogelijk voor €20,- incl. BTW. Daarnaast is het tafelblad op de productfoto’s zichtbaar met een metalen transparante X-poot.

Het is mogelijk om de tafel XYAN eiken X-poot af te werken met een matte zwarte of witte poedercoating dat een dekkende en goed beschermende laag op het metaal aanbrengt. Het blad van de tafel is van mooi en kwalitatief goed Europees eiken en met de hand gemaakt door de meubelmakers van Woodville. Het blad wordt standaard met een mooie, volledig beschermende matte transparante lak geleverd. Indien je op zoek bent naar een blad met een washing, kan er gekozen worden voor een white-wash, grey-wash of black-wash. Deze worden uiteraard ook afgewerkt met een beschermende transparante lak.

Het tafelblad is verkrijgbaar in verschillende bladdiktes
Hoogte tafel XYAN eiken X-poot is afhankelijk van de gekozen bladdikte
De framehoogte is 74 cm
De kokerafmeting van deze poot is 4 x 4 cm

 

Eikenhout is enkel geschikt voor binnengebruik.

Gerelateerde producten

STEL JE MEUBEL SAMEN

    Voor meer informatie over tafeldikte klik hier.

    Bij tafels met een lengte van 280 cm of langer raden wij een middenpoot of rederkoker aan. Lees hier meer informatie.

    • 90 €
OF

HANDIG OM TE WETEN