Vorige
Tafel-Harper-Steigerhout

Harper Steigerhout

0,00
Volgende

Vic Steigerhout

0,00
Volgende productafbeelding

Xav Steigerhout

Een stevige en stabiele tafel met kruispoot. Deze tafel is gemaakt van steigerhout en geproduceerd in Nederland door de meubelmakers van Woodville. Steigerhouten tafels zijn zeer beweeglijk doordat het van zacht vurenhout is gemaakt. Wil je liever een massieve duurzame eikenhouten tafel met x poot? of een boomstamtafel met x poot?

XAV steigerhouten tafel met x poot

het verhaal van Xav

Industriële Tafel XAV steigerhout X-poot is een stoere tafel met stalen X-poten. De stevige stalen tafelpoten kunnen worden behandeld met een matte zwarte of witte poedercoating dat een mooi dekkende en goed beschermende laag op het metaal aanbrengt.

Het blad is van steigerhout en wordt uiteraard standaard geschuurd geleverd (onbehandeld). De tafel kan op verschillende manieren worden afgewerkt in onze werkplaats. Er kan gekozen worden voor een volledig beschermende transparante lak (beits + lak). Indien je op zoek bent naar een blad met een washing, kan er gekozen worden voor een white-wash, grey-wash of black-wash. Deze worden uiteraard ook afgewerkt met een beschermende transparante lak.

De hoogte van tafel XAV steigerhout X-poot is 76 cm
De framehoogte is 73 cm
De afmeting van deze poot is 8 x 8 cm
Bij een tafel met oneven breedte maat wordt een plank van 5, 10 of 15 cm cm in het midden geplaatst

Gerelateerde producten

STEL JE MEUBEL SAMEN

    Bij tafels met een lengte van 280 cm of langer raden wij een middenpoot of rederkoker aan. Lees hier meer informatie.

    • 90 €
OF

HANDIG OM TE WETEN

Call Now Button