Vorige
Tafel-Quatro-recht-eiken

Quatro Eikenhout

0,00
Volgende

Juno Eikenhout

0,00
Volgende productafbeelding

Xav Eikenhout

Een stevige en stabiele eiken tafel met kruispoot. Deze tafel is gemaakt van Europees kwaliteit eikenhout en geproduceerd in Nederland door de meubelmakers van Woodville. De tafel wordt gratis aan huis bezorgd. Wil je deze x poot tafel met een eiken boomstamblad? →

het verhaal van Xav

Tafel XAV eiken X-poot heeft een mooi onderstel met een zwart metalen poot. Je kunt er voor kiezen om een zwarte of witte poedercoating te laten aanbrengen, dit geeft een mooi dekkend en goed beschermende laag op het metaal. Het blad van de tafel XAV eiken X-poot is van mooi en kwalitatief goed Europees eiken en met de hand gemaakt door de meubelmakers van Woodville.

Het blad wordt standaard met een mooie, volledig beschermende matte transparante lak geleverd. Indien je op zoek bent naar een blad met een washing, kan er gekozen worden voor een white-wash, grey-wash of black-wash. Deze worden uiteraard ook afgewerkt met een beschermende transparante lak.

Tafel XAV is een van onze meest populaire tafels die in elke eet- of woonkamer past. De kruispoot is momenteel een zeer trending tafelpoot die goed in de smaak valt. Bij Woodville proberen we altijd een modern assortiment te bieden aan onze klant. Daarnaast is ook elk onder aanpasbaar aan onze tafels: tafelblad dikte, afmeting, kleur en afwerking. Wij kunnen een tafel zelfs 5cm langer maken. De standaard in de branche ligt vaker tussen de 10cm a 20cm. Deze tafel is ook beschikbaar met een boomstamblad afwerking of met een spinpoot. Ook hebben we ronde of ovale eiken tafels!

Hoogte tafel XAV eiken X-poot is afhankelijk van de gekozen bladdikte
Tafelblad verkrijgbaar in verschillende bladdiktes
De framehoogte is 73 cm
De afmeting van deze poot is 8 x 8 cm

Meer over eiken eettafel XAV

Leuke industriële look! Kan je me iets vertellen over het onderstel? Het onderstel is gemaakt van zwart staal. Om de stoere en industriële look te behouden hebben we gekozen voor zwart staal. Ook heel stoer is dat je de las naden nog ziet zitten. Het staal is natuurlijk wel ontvet en behandelt met een matte transparante coating om roestvorming te voorkomen. Liever een Scandinavische look? Kijk dan naar de Sem tafel!

 

Eikenhout is enkel geschikt voor binnengebruik.

Gerelateerde producten

STEL JE MEUBEL SAMEN

    Voor meer informatie over tafeldikte klik hier.

    Bij tafels met een lengte van 280 cm of langer raden wij een middenpoot of rederkoker aan. Lees hier meer informatie.

    • 90 €
OF

HANDIG OM TE WETEN

Call Now Button