Vorige
Vorige productafbeelding

Willem Ovaal Eikenhout

0,00
Volgende

Arth eikenhout

0,00
Volgende productafbeelding

Woodley eikenhout

Kwalitatief Europees eiken. Deze combinatie zorgt voor een uniek natuurlijk design. Met de hand gemaakt door de meubelmakers van Woodville.

het verhaal van Woodley

De tafel Woodley is een bijzondere tafel en uniek in zijn soort. De tafel heeft een mooi eiken blad en een bijzondere poot waar hetzelfde eikenhout als het blad in is verwerkt. Wij noemen het ook wel een metalen U-poot met ingelegd eikenhout. 

Tafel WOODLEY eiken ingelegde U-poot heeft een mooi stalen onderstel van zwart metaal en wordt standaard behandeld met een matte transparante lak om roestvorming te voorkomen. Je kunt er ook voor kiezen om de poten te laten behandelen met een poedercoating, dat een mooi dekkende en goed beschermende laag op het metaal aanbrengt. Deze poedercoating bieden wij aan in de kleuren zwart of wit. Het blad van tafel WOODLEY eiken ingelegde U-poot is van mooi en kwalitatief goed Europees eiken en met de hand gemaakt door de meubelmakers van Woodville. Het blad wordt standaard met een mooie, volledig beschermende matte transparante lak geleverd. Indien je op zoek bent naar een blad met een washing, kan er gekozen worden voor een white-wash, grey-wash of black-wash. Deze worden uiteraard ook afgewerkt met een beschermende transparante lak.

Hoogte tafel WOODLEY eiken ingelegde U-poot 76 cm
Het frame van de poten is 8 cm breed.
Tafelblad is verkrijgbaar in verschillende bladdiktes
Tafelpoot met bijzonder ingelegd hout

 

Eikenhout is enkel geschikt voor binnengebruik.

Gerelateerde producten

STEL JE MEUBEL SAMEN

    Voor meer informatie over tafeldikte klik hier.

    Bij tafels met een lengte van 280 cm of langer raden wij een middenpoot of rederkoker aan. Lees hier meer informatie.

    • 90 €
OF
Call Now Button