Vorige
Vorige productafbeelding

Verso Eikenhout

0,00
Volgende

Olav Eikenhout

0,00
Olav-tafel-eikenhout

Una Eikenhout

Strakke en moderne tafel gemaakt van Europees kwaliteit eikenhout en geproduceerd in Nederland door de meubelmakers van Woodville.

Una schuin eiken vrijstaand

het verhaal van Una

Tafel Una eikenhout heeft robuuste stalen U-poten. Deze industriële tafel brengt veel karakter met zich mee binnen je interieur. De rechte vormen in het ontwerp geven de tafel een stoer en robuust uiterlijk.

Via het keuzemenu stel je eenvoudig je nieuwe eettafel samen. Hierin heb je de vrije keuze om de lengte en breedte van het tafelblad te bepalen. Wanneer je kiest voor een tafel langer van 280 cm of langer heeft het blad extra ondersteuning nodig. Hierin heb je de optie tussen een zichtbare middenpoot, welke wij kosteloos plaatsen, of voor een onzichtbare rederkoker. Hier komen extra kosten van €90,- bij.

Er zijn verschillende afwerkingen mogelijk voor het eikenhouten tafelblad. Door middel van de ruime keuze aan lakken is er altijd een optie die binnen jouw interieur past. Heb je zelf al de perfecte lak op het oog? Kies dan om het blad onbehandeld te laten. Hierbij wordt het blad uiteraard wel opgevuld en opgeschuurd, maar brengen wij geen lak aan.

Je kunt hier staaltjes bestellen om de lakkleuren in het echt te bekijken. 

De robuuste tafelpoten zijn gemaakt van donker staal. Door middel van de transparante lak blijft het rustieke staal duidelijk zichtbaar. De zwarte en witte poedercoating zorgt voor een egaal dekkende laag over het staal. Hierdoor krijgt het staal een strakke afwerking waarbij het staal niet langer zichtbaar is.

De poten zijn 73 cm hoog, de koker heeft een afmeting van 8 x 8 cm.

Onze eikenhouten tafels zijn enkel geschikt voor gebruik binnenshuis. Kijk hier voor ons aanbod tuintafels.

Gerelateerde producten

STEL JE MEUBEL SAMEN

    Voor meer informatie over tafeldikte klik hier.

    Bij tafels met een lengte van 280 cm of langer raden wij een middenpoot of rederkoker aan. Lees hier meer informatie.

    • 90 €
OF