Vorige
Vorige productafbeelding

Tuintafel Ivo

0,00
Volgende

Tuintafel Una

0,00
Volgende productafbeelding

Tuintafel Troy

Iets anders dan normaal? Een trapeziumpoot in combinatie met een tafel gemaakt van steigerhout zorgt ervoor dat jouw interieur niet saai is!

het verhaal van Troy

Met de tuintafel Troy kun je avonden lang borrelen in je tuin. De industriële tuintafel is te herkennen aan zijn stalen trapezium poot. De tuintafel Troy is verkrijgbaar met een verfijnd afrormosia tafelblad of met een robuust steigerhouten tafelblad. Je stelt hem zelf samen waardoor hij altijd perfect past in je tuin of balkon.

De stoere stalen tafelpoten zijn voorzien van een witte of zwarte poedercoating. Door de poedercoating ontstaat een egale strakke finish en is het staal beschermd tegen weersinvloeden.

Het steigerhouten tafelblad kan van verschillende behandelingen voorzien worden. Om de natuurlijke houtkleur te behouden bieden wij een transparante lak. Ben je op zoek naar een kleur? Kies dan voor onze white, grey of black wash! Deze worden uiteraard ook voorzien van een transparante lak om het hout te beschermen tegen weersinvloeden.

Het Afrormosiablad leveren wij altijd onbehandeld. Dit hout heeft namelijk geen behandeling nodig om tegen het weer bestand te zijn! Meer weten over Afrormosia? Je leest er hier meer over.

De trapezium poot van de tuintafel Troy is 73 cm hoog. De koker heeft een afmeting van 8 x 8 cm.
Bij een tafel met oneven breedte maat plaatsen wij een plank van 5, 10 of 15 cm cm in het midden.

Gerelateerde producten

STEL JE MEUBEL SAMEN

    Bij tafels met een lengte van 280 cm of langer raden wij een middenpoot of rederkoker aan. Lees hier meer informatie.

    • 90 €

    Bij tafels met een lengte van 280 cm of langer raden wij een middenpoot of rederkoker aan. Lees hier meer informatie.

    • 90 €
OF
Call Now Button