Vorige
tafel-Arth-steigerhout

Tuintafel Arth

0,00
Volgende

Tuintafel Olav

0,00
Tafel-olav-steigerhout-schuin

Tuintafel Superstar

Maak een statement met deze spinpoot tuintafel. Een tafel gemaakt van steigerhouten en geproduceerd in Nederland door de meubelmakers van Woodville.

Tafel-Superstar-steigerhout-schuin-vrijstaand

het verhaal van Superstar

De industriële tafel Superstar is ook verkrijgbaar als tuintafel. Het tafelblad is gemaakt van nieuw steigerhout.

Via het keuze menu stel je eenvoudig zelf je tuintafel samen. Bepaal  allereerst de lengte en breedte van je tuintafel. Hierbij is elke lengte tussen 200 cm en 400 cm mogelijk. De breedte van de tuintafel is al mogelijk vanaf 80 cm tot wel 140cm. Op zoek naar een andere maat? Neem gerust contact met ons op!

Er zijn verschillende afwerkingen beschikbaar voor het steigerhouten tafelblad. Standaard wordt het tafelblad voorzien van een volledig beschermende transparante lak. Daarnaast is het mogelijk om het tafelblad een kleur te geven. Hierbij is er de keuze uit een white wash, grey wash of black wash. Deze washings zijn uiteraard ook voorzien van een beschermende transparante lak.

Als laatste kies je de afwerking van de tafelpoten. Hierbij is er de keuze om het stalen frame af te werken met een mat zwarte of witte poedercoating. Hierdoor krijgt het metaal een egaal dekkende en goed beschermende laag.

Het frame van de Superstar is 73 cm hoog, 140 cm lang en 70 cm breed. De koker is 8 x 8 cm dik.
Bij een tafel met oneven breedte maat wordt een plank van 5, 10 of 15 cm cm in het midden geplaatst.

Gerelateerde producten

STEL JE MEUBEL SAMEN

OF
Call Now Button