Vorige
Vorige productafbeelding

Tuinbank Eos Lounge

0,00
Volgende

Tuintafel Eos

0,00
Tafel-Eos-steigerhout-schuin

Tuintafel Olav

Strak, modern en eigentijds! Een tafel gemaakt van steigerhout en geproduceerd in Nederland door de meubelmakers van Woodville

tafel-steigerhout-olav-zijkant-vrijstaand

het verhaal van Olav

Tuintafel Olav heeft een verfijnd industrieel stalen onderstel.

Via het keuze menu stel je eenvoudig zelf je tuintafel samen. Kies als eerste de houtsoort voor het tafelblad. Steigerhout is een populaire houtsoort voor tuinmeubelen door zijn rustieke karakter. Afrormosia is een tropisch hardhout en is een goede keuze als je gaat voor duurzaamheid en een strak design. Nog niet bekend met afrormosia? Je leest er hier meer over.

Vervolgens bepaal je zelf de lengte en breedte van je tuintafel. Hierbij is elke lengte tussen 80 en 400 cm mogelijk. De breedte van de tuintafel is al mogelijk vanaf 60 cm tot wel 140cm. Op zoek naar een andere maat? Neem gerust contact met ons op!

Er zijn verschillende afwerkingen beschikbaar voor het steigerhouten tafelblad. Standaard wordt het tafelblad voorzien van een volledig beschermende transparante lak. Daarnaast is het mogelijk om het tafelblad een kleur te geven. Hierbij is er de keuze uit een white wash, grey wash of black wash. Deze washings zijn uiteraard ook voorzien van een beschermende transparante lak.

Het afrormosia tafelblad blijft onbehandeld. Dit hout is namelijk van nature zeer bestand tegen vocht waardoor dit geen schade aan het hout zal opleveren. Hierdoor heeft het geen beschermlaag nodig om buiten gebruikt te kunnen worden.

Als laatste kies je de afwerking van de tafelpoten. Hierbij is er de keuze om het stalen frame af te werken met een mat zwarte of witte poedercoating. Hierdoor krijgt het metaal een egaal dekkende en goed beschermende laag.

Het frame van de tuintafel Olav is 73cm hoog. De koker heeft een afmeting van 4 x 4 cm.
Bij een tafel met oneven breedte maat wordt een plank van 5, 10 of 15 cm cm in het midden geplaatst.

Gerelateerde producten

STEL JE MEUBEL SAMEN

    Bij tafels met een lengte van 280 cm of langer raden wij een middenpoot of rederkoker aan. Lees hier meer informatie.

    • 90 €

    Bij tafels met een lengte van 280 cm of langer raden wij een middenpoot of rederkoker aan. Lees hier meer informatie.

    • 90 €
OF
Call Now Button