Vorige
Tafel-Hero-steigerhout-schuin

Tuintafel Hero

0,00
Volgende

Tuintafel Troy

0,00
Tafel-troy-steigerhout-schuin

Tuintafel Ivo

Strak, modern en eigentijds! Een tafel gemaakt van steigerhout en geproduceerd in Nederland door de meubelmakers van Woodville

Tafel-ivo-steigerhout-schuin-vrijstaand

het verhaal van Ivo

Tuintafel IVO heeft een stoer industrieel stalen onderstel en is verkrijgbaar met een steigerhouten of afrormosia blad. Het frame heeft een extra stalen kolom in het midden tussen de poten. Dit geeft de tafel een mooie stevige uitstraling.  Het stevige stalen frame is te verkrijgen met een mat zwarte of witte poedercoating. De poedercoating biedt een beschermende laag voor het metaal waardoor het bestand is tegen weersinvloeden.

Het steigerhouten tafelblad wordt in onze werkplaats standaard afgewerkt met een volledig beschermende transparante lak. Naast de transparante lak zijn er ook drie verschillende kleuren mogelijk, dit noemen wij washings. Kies bijvoorbeeld voor de white wash om de natuurlijke houtkleur lichter te maken voor een fris resultaat. Door middel van de grey of black wash geef je jouw tuintafel een eigentijdse uitstraling. De washings zijn daarnaast altijd afgewerkt met een transparante lak zodat het blad goed beschermd is tegen weersinvloeden.

Het Afrormosiablad leveren wij altijd geschuurd maar verder onbehandeld. Afrormosia is een tropisch hardhout dat van nature uitstekend tegen vocht kan. Hierom is het niet nodig om het blad te beschermen tegen weersinvloeden met bijvoorbeeld een transparante lak. Meer weten over Afrormosia? Je leest er hier meer over. Bel of mail ons over de mogelijkheden voor Afrormosia tafelblad.

Het steigerhoutenblad is 30mm dik, en de planken zijn 20cm breed. Bij een tafel met oneven breedte maat plaatsen wij een plank van 5, 10 of 15 cm cm in het midden.
Het afrormosia hout is 25mm dik en de planken zijn tussen de 7 en 8 cm breed.

Het frame van de tuintafel Ivo is 73cm hoog. De framekoker heeft een afmeting van 4x4cm.

Gerelateerde producten

STEL JE MEUBEL SAMEN

    Bij tafels met een lengte van 280 cm of langer raden wij een middenpoot of rederkoker aan. Lees hier meer informatie.

    • 90 €

    Bij tafels met een lengte van 280 cm of langer raden wij een middenpoot of rederkoker aan. Lees hier meer informatie.

    • 90 €
OF
Call Now Button