Vorige
Vorige productafbeelding

Tuintafel Hero

0,00
Volgende

Tuintafel Troy

0,00
Volgende productafbeelding

Tuintafel Ivo

Strak, modern en eigentijds! Een tafel gemaakt van steigerhout en geproduceerd in Nederland door de meubelmakers van Woodville

STEL JE MEUBEL SAMEN

    Bij tafels met een lengte van 280 cm of langer raden wij een middenpoot of rederkoker aan. Lees hier meer informatie.

    • 90 €

    Bij tafels met een lengte van 280 cm of langer raden wij een middenpoot of rederkoker aan. Lees hier meer informatie.

    • 90 €
OF

het verhaal van Ivo

Tuintafel IVO metalen frame heeft een stoer industrieel stalen onderstel en is verkrijgbaar met een steigerhouten of affrormosia blad. Tuintafel IVO steigerhout metalen frame heeft een extra stalen kolom in het midden tussen de poten wat de tafel een mooie stevige uitstraling geeft. Het is dan ook gebaseerd op het bekende klooster model. De stevige stalen frame wordt behandeld met een matte zwarte of witte poedercoating dat een mooi dekkende en goed beschermende laag op het metaal aanbrengt.

De tafel kan op verschillende manieren worden afgewerkt in onze werkplaats. Er kan gekozen worden voor een volledig beschermende transparante lak. Indien je op zoek bent naar een blad met een washing, kan er gekozen worden voor een white-wash, grey-wash of black-wash. Deze worden uiteraard ook afgewerkt met een beschermende transparante lak.

Het Afrormosiablad leveren wij altijd onbehandeld. Dit hout heeft namelijk geen behandeling nodig om tegen het weer bestand te zijn! Meer weten over Afrormosia? Je leest er hier meer over. Bel of mail ons over de mogelijkheden voor Afrormosia tafelblad.

Hoogte tuintafel IVO steigerhout metalen frame is 76 cm
De framehoogte is 73 cm
De afmeting van de framekoker is 4 x 4 cm
Bij een tafel met oneven breedte maat wordt een plank van 5, 10 of 15 cm cm in het midden geplaatst.

HANDIG OM TE WETEN