Vorige
Tafel-Eos-steigerhout-schuin

Tuintafel Eos

0,00
Volgende

Tuintafel Harper

0,00
Tafel-Harper-Steigerhout

Tuintafel Geo

Iets anders dan normaal? Een trapeziumpoot in combinatie met een tafel gemaakt van steigerhout zorgt ervoor dat jouw interieur niet saai is!

het verhaal van Geo

Tuintafel Geo stel je volledig zelf samen. Bepaal eenvoudig zelf  het formaat van de tafel en hoe het blad en de poten worden afgewerkt. De vakmensen in onze werkplaats in Oss produceren vervolgens je tuintafel met veel liefde.

Tuintafel Geo is te verkrijgen met een steigerhouten of Afrormosia blad. De stalen trapezium poot geeft de tuintafel Geo een fris en ruimtelijke uitstraling. De poten zijn gemaakt van een metalen koker van 10x3cm. Door middel van de mat zwarte of witte poedercoating zijn de stalen poten beschermend tegen weersinvloeden.

Het steigerhouten tafelblad is verkrijgbaar met verschillende afwerkingen. Door middel van de transparante lak blijft de natuurlijk kleur van het hout behouden maar is het wel beschermd tegen weersinvloeden. Geef je blad een kleur met de White wash, Grey wash of Black wash. Deze washings zijn altijd afgewerkt met een transparante lak om het tafelblad te beschermen.

Het afrormosia tafelblad is geschuurd maar blijft verder onbehandeld. Afrormosia is een tropisch hardhout dat van nature zeer geschikt is als tuinmeubilair, het hout kan namelijk uitstekend tegen vocht. Meer weten over Afrormosia? Je leest er hier meer over.

Het steigerhoutenblad is 30mm dik, het afrormosia hout is 25mm dik.
De trapezium poot is 73cm hoog en heeft de afmeting van de koker is 10x3cm.
Bij een tafel met oneven breedte maat plaatsen wij een plank van 5, 10 of 15 cm cm in het midden.

Gerelateerde producten

STEL JE MEUBEL SAMEN

    Bij tafels met een lengte van 280 cm of langer raden wij een middenpoot of rederkoker aan. Lees hier meer informatie.

    • 90 €

    Bij tafels met een lengte van 280 cm of langer raden wij een middenpoot of rederkoker aan. Lees hier meer informatie.

    • 90 €
OF
Call Now Button