Vorige
XAV - eiken tafel met x-poot- shuin

Tuintafel Xav

0,00
Volgende

Tuintafel Superstar

0,00
Tafel-Superstar-recht-steigerhout-schuin

Tuintafel Arth

Een rustieke of bourgondische look? Een A-poot in combinatie met een tafelblad gemaakt van steigerhout geeft jouw interieur deze sfeer.

Arth-tafel-steigerhout-vrijstaand

het verhaal van Arth

Tuintafel ARTH steigerhout A-poot is te combineren met een steigerhouten of Afrormosia blad . De stevige stalen tafelpoten zijn behandeld met een mat zwarte of witte poedercoating. Dit geeft een mooi dekkende en goed beschermende laag op het metaal.

Het steigerhouten tafelblad is verkrijgbaar met verschillende afwerkingen. Standaard is het blad voorzien van een volledig beschermende transparante lak (beits + lak). Indien je op zoek bent naar een blad met een washing, kan er gekozen worden voor een white-wash, grey-wash of black-wash. Deze zijn uiteraard ook afgewerkt met een beschermende transparante lak.

Het Afrormosiablad leveren wij altijd onbehandeld. Dit hout heeft namelijk geen behandeling nodig om tegen het weer bestand te zijn.  Meer weten over Afrormosia? Je leest er hier meer over.

Het steigerhouten tafelblad is 3cm dik en is standaard voorzien van een regel om het blad te verstevigen. De stalen poten zijn 73cm hoog en hebben een afmeting van 8x8cm.

Gerelateerde producten

STEL JE MEUBEL SAMEN

    Bij tafels met een lengte van 280 cm of langer raden wij een middenpoot of rederkoker aan. Lees hier meer informatie.

    • 90 €

    Bij tafels met een lengte van 280 cm of langer raden wij een middenpoot of rederkoker aan. Lees hier meer informatie.

    • 90 €
OF
Call Now Button