Vorige
Tafel-Ivo-eikenhout-schuin

Ivo eikenhout

0,00
Volgende

Superstar eikenhout

0,00
Tafel-Superstar-eiken-schuinhuin aanzicht

Troy eikenhout

Iets anders als normaal? Een trapeziumpoot in combinatie met een tafel gemaakt van Europees kwaliteit eikenhout zorgt ervoor dat jouw interieur niet saai is!

Tafel-Troy-eikenhout-transparant

het verhaal van Troy

De tafel Troy heeft een stoere stalen trapezium poot. Het blad is gemaakt van massief FSC gekwalificeerd eikenhout. Onze tafels worden speciaal voor jou op maat gemaakt. Stel hem eenvoudig zelf samen via het keuze menu!

Allereerst bepaal je de lengte en breedte van je nieuwe tafel. Hierbij is het belangrijk om in gedachten te houden hoeveel stoelen je rondom de tafel wil plaatsen. Wij adviseren om 60 à 70 cm per zitplaats te rekenen.

Het tafelblad is verkrijgbaar in verschillende diktes. Kies bijvoorbeeld voor een tafelblad met een dikte van 40 mm, of een opgedikt tafelblad van 2 x 22 mm of 2 x 28 mm. Het voordeel van een opgedikt tafelblad is dat er minder kans is dat het hout gaat werken. Dit komt omdat de planken hierbij dunner zijn en daardoor beter gedroogd zijn.

Naast een standaard rechte tafelblad rand kan deze ook worden afgewerkt met een facet rand. Hierbij is het blad van boven naar binnen schuin afgezaagd en geschuurd. Dit geeft het blad een elegante en eigentijdse uitstraling.

Het blad van de eettafel Troy is gemaakt van hoogwaardig Europees eikenhout. De tafel wordt met de hand gemaakt door de meubelmakers van Woodville. Standaard heeft het eikenhout tafelblad een matte transparante lak dat het hout bescherming biedt. Daarnaast zijn er verschillende behandelingen waarmee het blad kan worden afgewerkt. Geef het blad een natuurlijke look met de lak ‘Lakefield’ of ‘White wash’. Of ga voor een eigentijdse afwerking met de lak ‘Coconut brown’, ‘Grey wash’ of ‘Black sky’. Heb je zelf de perfecte lak al op het oog? Kies dan om het blad onbehandeld te laten.

Specificaties

Het frame van de Troy is 73 cm hoog. De koker heeft een afmeting van 8 x 8 cm.
Het tafelblad is verkrijgbaar in de diktes: 40 mm, 2 x 22 mm en 2 x 28 mm.

Onze eikenhouten eettafels zijn enkel geschikt voor gebruik binnenshuis. Kijk hier voor de Troy tuintafel.

Gerelateerde producten

STEL JE MEUBEL SAMEN

    Voor meer informatie over tafeldikte klik hier.

    Bij tafels met een lengte van 280 cm of langer raden wij een middenpoot of rederkoker aan. Lees hier meer informatie.

    • 90 €
OF