Vorige
Tafel_superstar_boomstam_schuin_eiken

Superstar Boomstam Eikenhout

0,00
Volgende

Xav Boomstam Eikenhout

0,00
boomstamtafel van eiken met een x poot

Troy Boomstam Eikenhout

Haal de natuur in huis met deze boomstam tafel! Een tafel gemaakt van Europees kwaliteit eikenhout en geproduceerd in Nederland door de meubelmakers van Woodville.

Tafel-troy-eiken-boomstam-schuin-vrijstaand

het verhaal van Troy

Een eikenhouten boomstamblad brengt veel karakter met zich mee. De tafel Troy boomstam eikenhout heeft dankzij zijn stalen poten een stoere en industriële uitstraling. Het tafelblad is gemaakt van massief kwalitatief goed Frans eiken. Daarbij bepaal je helemaal zelf hoe jouw nieuwe Troy eettafel er uit komt te zien! Hij wordt namelijk met de hand op maat gemaakt door de meubelmakers van Woodville.

De eettafel Troy op de foto heeft een boomstamblad welke is voorzien van een transparante lak. De poten hebben een transparante lak waardoor de rustieke en industriële details van het staal goed zichtbaar blijven.

De stalen poten zijn naast een transparante lak ook verkrijgbaar met een mat zwarte of witte poedercoating. Door middel van een poedercoating krijgen de stalen poten een strakke finish. Hierbij zijn de details van het staal niet meer zichtbaar, ook zijn de lasnaden hierbij minder prominent.

Bij het eiken boomstamblad worden de noesten standaard opgevuld met een zwarte vulling. Bij het samenstellen van je nieuwe tafel heb je de keuze uit verschillende lakkleuren. Twijfel je nog over de kleur? Je kunt hier staaltjes bestellen!

De stalen poten van tafel Troy boomstam eikenhout zijn 73cm hoog, de koker heeft een afmeting van 8 x 8 cm.

Onze eikenhouten eettafels zijn enkel geschikt voor gebruik binnenshuis. Kijk hier voor ons aanbod tuintafels.

 

Gerelateerde producten

STEL JE MEUBEL SAMEN

    Voor meer informatie over tafeldikte klik hier.

    Bij tafels met een lengte van 280 cm of langer raden wij een middenpoot of rederkoker aan. Lees hier meer informatie.

    • 90 €
  • POOT AFWERKING

OF