Vorige
tafel-quatro-ovaal-steigerthout

Quatro ovaal steigerhout

0,00
Volgende

Harper Steigerhout

0,00
Tafel-Harper-Steigerhout

Eos Steigerhout

Strak, moderne tafel gemaakt van steigerhouten tafel met een U-poot. Geproduceerd in Nederland door de meubelmakers van Woodville

Tafel-Eos-steigerhout-vrijstaand

het verhaal van Eos

Tafel Eos steigerhout U-poot heeft een steigerhouten blad met stoere zwarte stalen poten.

De stalen poten kunnen worden afgewerkt met een beschermende transparante lak waarmee het rustieke uiterlijk behouden blijft van het staal. Voor een strakke finish kunnen de poten worden afgewerkt met een mat zwarte of witte poedercoating dat een mooi dekkende en goed beschermende laag op het metaal aanbrengt.

Het blad van de tafel Eos is van steigerhout en wordt uiteraard standaard geschuurd geleverd. De tafel kan op verschillende manieren worden afgewerkt in onze werkplaats. Er kan gekozen worden voor een volledig beschermende transparante lak (beits + lak). Indien je op zoek bent naar een blad met een washing, kan er gekozen worden voor een white-wash, grey-wash of black-wash. Deze worden uiteraard ook afgewerkt met een beschermende transparante lak.

Het steigerhouten tafelblad is 3cm dik en wordt standaard voorzien van een regel om het blad te verstevigen. De stalen poten zijn 73cm hoog en hebben een afmeting van 10x3cm.

Deze tafel is enkel geschikt voor gebruik binnenshuis. Je kunt dit model als tuintafel hier vinden.

Gerelateerde producten

STEL JE MEUBEL SAMEN

    Bij tafels met een lengte van 280 cm of langer raden wij een middenpoot of rederkoker aan. Lees hier meer informatie.

    • 90 €
OF
Call Now Button