Vorige
Vorige productafbeelding

Una Steigerhout

0,00
Volgende

Quatro Steigerhout

0,00
Quatro-tafel-steigerhout

Superstar Steigerhout

Maak een statement met deze spinpoot tafel. Een tafel gemaakt van steigerhouten en geproduceerd in Nederland door de meubelmakers van Woodville.

Tafel-Superstar-steigerhout-schuin-vrijstaand

het verhaal van Superstar

De industriële eettafel Superstar heeft een stoere stalen spinpoot. Het tafelblad is gemaakt van nieuw steigerhout. Woodville tafels zijn altijd specifiek voor jou gemaakt. Bepaal eenvoudig zelf hou jouw nieuwe eettafel eruit komt te zien via het keuze menu.

Om te beginnen met het samenstellen van je Superstar tafel bepaal je eerst de lengte en breedte. Hierbij is het natuurlijk van belang hoeveel zitplekken je rondom de tafel wil. Bij het bepalen van de lengte raden wij aan om 60 cm á 70 cm te rekenen per zitplek. Wil je dus vier stoelen per kant plaatsen houdt dan rekening met een lengte van minimaal 240cm.

Er zijn verschillende soorten afwerkingen beschikbaar voor de steigerhouten tafelbladen. Standaard wordt het steigerhout geschuurd geleverd. Kies voor een volledig beschermende transparante lak om de natuurlijke houtkleur te behouden. Daarnaast is het mogelijk om het blad een kleur te geven met de white wash, grey wash of black wash. Deze zijn uiteraard ook afgewerkt met een transparante lak om het hout te beschermen.

De stalen spinpoot is verkrijgbaar met een transparante lak, witte of zwarte poedercoating. Door middel van de transparante lak blijven het zwarte staal en de lasnaden nog duidelijke zichtbaar. De poedercoating zorgt voor een egale strakke finish van het staal.

Het frame is 73 cm hoog, 140 cm lang en 70 cm breed. De koker van het frame is 8 x 8 cm dik.
Bij een tafel met oneven breedte maat wordt een plank van 5, 10 of 15 cm cm in het midden geplaatst.

Deze steigerhouten tafel is enkel geschikt voor gebruik binnenshuis. Je vind hier de Superstar tuintafel!

Gerelateerde producten

STEL JE MEUBEL SAMEN

OF