Vorige
Tafel-troy-steigerhout-schuin

Troy Steigerhout

0,00
Volgende

Superstar ovaal steigerhout

0,00
Volgende productafbeelding

Superstar rond steigerhout

Ga voor een bijzondere toevoeging aan jouw interieur met een ronde eetkamer tafel! Gemaakt van nieuw steigerhout en geproduceerd in Nederland door de meubelmakers van Woodville.

industriele ronde tafel

het verhaal van Superstar rond Steigerhout

Ronde tafel SUPERSTAR steigerhout spinpoot heeft een mooi onderstel met een zwart metalen spinpoot. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een zwarte of witte poedercoating dat een mooi dekkende en goed beschermende laag op het metaal aanbrengt.

Het blad van de tafel SUPERSTAR steigerhout spinpoot rond is van nieuw steigerhout. Deze is met de hand gemaakt door de meubelmakers van Woodville. Het blad kan onbehandeld worden geleverd. Liever een volledige bescherming? Kies dan voor een matte transparante lak. Indien je op zoek bent naar een blad met een washing, kan er gekozen worden voor een white-wash, grey-wash of black-wash. Deze worden uiteraard ook afgewerkt met een beschermende transparante lak. Het blad is van steigerhout gemaakt met een dikte van 32 mm dik.

De tafel in de foto is gecombineerd met een steigerhouten tafelblad met transparante lak en spinpoot met mat zwarte poedercoating.

Hoogte tafel SUPERSTAR Steigerhout met metalen spinpoot 76 cm
Spinpoot heeft een afmeting van 70 x 70 cm en is 8 x 8 cm dik en is 73cm hoog.

Gerelateerde producten

STEL JE MEUBEL SAMEN

OF