Vorige
Moderne eiken x poot eettafel

Xyan Eikenhout

0,00
Volgende

Superstar Ovaal Eikenhout

0,00
Volgende productafbeelding

Superstar Rond Eikenhout

Ga voor een bijzondere toevoeging aan jouw interieur met een ronde eetkamer tafel! Gemaakt van Europees kwaliteit eikenhout en geproduceerd in Nederland door de meubelmakers van Woodville.

tafel-superstar-eikenhout-rond-vrijstaand

het verhaal van Superstar

De tafel Superstar met rond eiken tafelblad heeft een kleine spinpoot van staal. De tafel wordt volledig voor jou op maat gemaakt. Selecteer eenvoudig de diameter en afwerking van je tafelblad!

Bij het samenstellen van je eigen Superstar eettafel bepaal je eerst de diameter van het tafelblad. Hoeveel stoelen passen er aan een ronde eettafel? Je leest het in onze blog!

Het massief eikenhouten tafelblad van de Superstar rond is 40mm dik. Er zijn twee opties om de rand van je tafelblad af te werken. Bij een facet rand wordt vanaf de bovenkant het tafelblad schuin naar binnen gezaagd en geschuurd. Dit geeft een eigentijdse en elegante uitstraling aan het tafelblad.

Vervolgens zijn er verschillende behandelingen waarmee wij het tafelblad kunnen afwerken. Geef het blad een natuurlijke look met de lak ‘Natura’, ‘Lakefield’ of ‘White wash’. Ga voor een eigentijdse afwerking met de lak ‘Coconut brown’, ‘Grey wash’ of ‘Black sky’. Heb je zelf de perfecte lak al op het oog? Kies dan om het blad onbewerkt te laten.

Het frame van de eettafel Superstar is gemaakt van zwart staal. Standaard is deze voorzien van een beschermende transparante lak. Hierdoor blijven het staal en de lasnaden duidelijk zichtbaar. Door middel van een zwarte of witte poedercoating krijgt het frame een strakke finish.

Specificaties

Het frame van de tafel Superstar is 73cm hoog en heeft een afmeting van 70 x 70 cm.
De koker van het frame is 8 x 8 cm dik.
Het massief eikenhouten tafelblad is 40mm dik.

Onze eikenhouten eettafels zijn enkel geschikt voor gebruik binnenshuis. Kijk hier voor ons tuintafel aanbod.

Gerelateerde producten

STEL JE MEUBEL SAMEN

OF