Vorige
Vorige productafbeelding

Superstar rond steigerhout

0,00
Volgende

Quatro rond Steigerhout

0,00
Volgende productafbeelding

Superstar ovaal steigerhout

Ga voor een bijzondere toevoeging aan jouw interieur met een ovale eetkamer tafel! Gemaakt van nieuw steigerhout en geproduceerd in Nederland door de meubelmakers van Woodville.

tafel-Superstar-steigerhout-ovaal-vrijstaand

het verhaal van Superstar ovaal steigerhout

De ovale tafel SUPERSTAR met steigerhouten tafelblad heeft een stalen spinpoot. Onze tafels worden volledig op maat gemaakt met lokale grondstoffen. Je stelt je tafel gemakkelijk zelf samen via het keuzemenu. Natuurlijk helpen wij je graag bij het maken van je keuze! Bezoek onze showroom of neem contact met ons op voor advies op maat.

Allereerst bepaal je zelf de lengte en breedte van jouw ovale eettafel. Kun je jouw ideale formaat niet samenstellen? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Hierna bepaal je de afwerking van je tafelblad. Het blad van de ovale tafel Superstar is gemaakt van steigerhout. Onze meubelmakers maken alle tafelbladen met de hand in onze werkplaats. Er zijn verschillende behandelingen waarmee het blad kan worden afgewerkt. Geef het blad een natuurlijke look met de transparante lak. Ga voor een eigentijdse afwerking met de white wash, grey wash of black wash. Heb je zelf de perfecte lak al op het oog? Kies dan om het blad onbewerkt te laten.

Tenslotte selecteer je de afwerking van de tafel poot. Het frame van de Superstar is gemaakt van zwart staal. Door middel van de transparante lak blijven het staal en de lasnaden duidelijk zichtbaar. De mat zwarte of witte poedercoating geeft de poot een strakke finish. Zowel de transparante lak als de poedercoating beschermen het metaal tegen roestvorming.

Specificaties

Het steigerhout heeft een dikte van 32mm.
De framehoogte is 73 cm.
De spinpoot heeft een afmeting van 140 x 70 cm en is 8 x 8 cm dik.

De steigerhouten eettafel is alleen geschikt voor gebruik binnenshuis.

Gerelateerde producten

STEL JE MEUBEL SAMEN

OF