Vorige
Tafel-superstar-eikenhout-rond

Superstar Rond Eikenhout

0,00
Volgende

Quatro Rond Eikenhout

0,00
Tafel-Quatro-rond-eiken

Superstar Ovaal Eikenhout

Ga voor een bijzondere toevoeging aan jouw interieur met een ovale eetkamer tafel! Gemaakt van Europees kwaliteit eikenhout en geproduceerd in Nederland door de meubelmakers van Woodville.

SUPERSTAR - ovale eiken tafel met dubbele spinpoot

het verhaal van Superstar

Deze ovale tafel SUPERSTAR met eikenhouten tafelblad heeft een stalen spinpoot. Onze tafels worden volledig op maat gemaakt met lokale grondstoffen. Je stelt je tafel gemakkelijk zelf samen via het keuzemenu. Natuurlijk helpen wij je graag bij het maken van je keuze! Bezoek onze showroom of neem contact met ons op voor advies op maat.

Allereerst bepaal je zelf de lengte en breedte van jouw ovale eettafel. Kun je jouw ideale formaat niet samenstellen? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Vervolgens is er de keuze om de afwerking te selecteren voor de tafelrand. Hier heb je de opties uit een klassieke rechte rand, of een facetrand. Bij een facetrand wordt vanaf de bovenkant van het tafelblad schuin naar binnen gezaagd en geschuurd. Dit geeft een luxueuze uitstraling aan het tafelblad.

Hierna bepaal je de afwerking van je tafelblad. Het blad van de ovale tafel Superstar is van mooi en hoogwaardig Europees eikenhout. Onze meubelmakers maken alle tafelbladen met de hand in onze werkplaats. Er zijn verschillende behandelingen waarmee het blad kan worden afgewerkt. Geef het blad een natuurlijke look met de lak ‘Natura’, ‘Lakefield’ of ‘White wash’. Ga voor een eigentijdse afwerking met de lak ‘Coconut brown’, ‘Grey wash’ of ‘Black sky’. Heb je zelf de perfecte lak al op het oog? Kies dan om het blad onbewerkt te laten.

Tenslotte selecteer je de afwerking van de tafel poot. Het frame van de Superstar is gemaakt van zwart staal. Door middel van de transparante lak blijven het staal en de lasnaden duidelijk zichtbaar. De mat zwarte of witte poedercoating geeft de poot een strakke finish. Zowel de transparante lak als de poedercoating beschermen het metaal tegen roestvorming.

Specificaties

Het massief eiken tafelblad is verkrijgbaar in de diktes 40 mm, 2×22 mm of 2x28mm
De framehoogte is 73 cm
De spinpoot heeft een afmeting van 140 x 70 cm en is 8 x 8 cm dik.

Onze eikenhout eettafels zijn enkel geschikt voor gebruik binnenshuis.

Gerelateerde producten

STEL JE MEUBEL SAMEN

OF