Vorige
Tafel-troy-eikenhout-schuin

Troy eikenhout

0,00
Volgende

Quatro Eikenhout

0,00
Tafel-Quatro-recht-eiken

Superstar eikenhout

Maak een statement met deze spinpoot tafel. Een tafel gemaakt van Europees kwaliteit eikenhout en geproduceerd in Nederland door de meubelmakers van Woodville.

Tafel-superstar-eiken-vrijstaand

het verhaal van Superstar

De Eettafel Superstar heeft een populaire spinpoot welke is gemaakt van staal. Het tafelblad is gemaakt van hoogwaardig massief eikenhout. Alle tafels van Woodville worden volledig op maat gemaakt. Je stelt je eigen tafel eenvoudig zelf samen via het keuzemenu. Benieuwd naar mogelijkheden buiten de gegeven opties? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Bij het samenstellen van je eigen Superstar bepaal je allereerst de lengte en breedte van de tafel. Via de schuifregelaar in het menu stel je de lengte en breedte in.

De eettafel Superstar is verkrijgbaar in verschillende bladdiktes. Kies bijvoorbeeld voor een blad van 40mm dik of voor een opgedikt tafelblad van 2x22mm of 2x28mm. Het voordeel van een opgedikt tafelblad is dat er minder kans is dat het hout gaat werken. Dit komt omdat de planken hierbij dunner zijn en daardoor beter gedroogd kunnen worden.

Vervolgens zijn er verschillende behandelingen waarmee wij het tafelblad kunnen afwerken. Geef het blad een natuurlijke look met de lak ‘Natura’, ‘Lakefield’ of ‘White wash’. Ga voor een eigentijdse afwerking met de lak ‘Coconut brown’, ‘Grey wash’ of ‘Black sky’. Heb je zelf de perfecte lak al op het oog? Kies dan om het blad onbewerkt te laten.

Het frame van de eettafel Superstar is gemaakt van zwart staal. Standaard is deze voorzien van een beschermende transparante lak. Hierdoor blijven het staal en de lasnaden duidelijk zichtbaar. Door middel van een zwarte of witte poedercoating krijgt het frame een strakke finish.

Het onderstel is 140 cm breed, 70 cm diep en 73 cm hoog. De koker van het frame is 8 x 8 cm dik.

Onze eikenhouten tafels zijn enkel geschikt voor gebruik binnenshuis.

Gerelateerde producten

STEL JE MEUBEL SAMEN

    Voor meer informatie over tafeldikte klik hier.

OF