Vorige
Vorige productafbeelding

Eos Boomstam Eikenhout

0,00
Volgende

Troy Boomstam Eikenhout

0,00
tafel_troy_boomstam_schuin_eiken

Superstar Boomstam Eikenhout

Haal de natuur in huis met de SUPERSTAR boomstamtafel met spinpoot! Een tafel gemaakt van Europees kwaliteit eikenhout en geproduceerd in Nederland door de meubelmakers van Woodville.

tafel_superstar_boomstam_schuin_eiken-vrijstaand

het verhaal van Superstar

De eettafel Superstar heeft een stoere stalen spinpoot. Het blad is gemaakt van massief eikenhout en voorzien van een boomstam rand. De combinatie van de poot en het tafelblad maakt een robuuste en rustieke tafel. Via het keuze menu bepaal je zelf hoe jouw Superstar tafel eruit komt te zien!

OP MAAT GEMAAKT

Allereerst ga je de lengte en breedte van je tafel bepalen. Hierbij is het belangrijk om te weten met hoeveel personen je aan tafel wil zitten. Het voordeel van een middenpoot is dat er veel ruimte ontstaat rondom de tafel. Wij adviseren om 60 cm á 70 cm ruimte per zitplek te rekenen. Wanneer je dus vier stoelen per zijde wil plaatsen is de minimale lengte van het tafelblad 240cm.

Vervolgens bepaal je de bladdikte, hierbij is er de keuze uit een opgedikt blad van 2 x 22mm of 2 x 28mm. Het voordeel van een opgedikt tafelblad is dat er minder kans is dat het hout gaat werken. Dit komt omdat de planken hierbij dunner zijn en daardoor beter gedroogd kunnen worden.

Er zijn verschillende behandelingen waarmee wij het tafelblad kunnen afwerken. Geef het blad een natuurlijke look met de lak ‘Natura’, ‘Lakefield’ of ‘White wash’. Ga voor een eigentijdse afwerking met de lak ‘Coconut brown’, ‘Grey wash’ of ‘Black sky’. Heb je zelf de perfecte lak al op het oog? Kies dan om het blad onbewerkt te laten.

Uiteindelijk bepaal je de afwerking voor de stalen spinpoot. Kies voor een transparante lak, witte of zwarte poedercoating. Door middel van de transparante lak blijven het staal en de lasnaden nog duidelijk zichtbaar. De poedercoating zorgt voor een strakke afwerking. Beide opties beschermen de stalen poot tegen eventuele roestvorming.

Het frame is 73 cm hoog, 140 cm lang en 70 cm breed. De koker van de poot is 8 x 8 cm dik.

Onze eikenhouten tafels zijn enkel geschikt voor gebruik binnenshuis. Kijk hier voor de Superstar tuintafel!

Gerelateerde producten

STEL JE MEUBEL SAMEN

    Voor meer informatie over tafeldikte klik hier.

OF
Call Now Button