Vorige
Tafel-Superstar-recht-steigerhout-schuin

Superstar Steigerhout

0,00
Volgende

Troy Steigerhout

0,00
Tafel-troy-steigerhout-schuin

Quatro Steigerhout

Een bijzondere toevoeging aan jouw interieur met deze tafel is gemaakt van steigerhout en geproduceerd in Nederland door de meubelmakers van Woodville.

het verhaal van Quatro

Industriële eettafel Quatro heeft een stalen dubbele U-poot. Via het keuzemenu stel je jouw maatwerk tafel zelf samen. Kies als eerste de lengte en breedte van je tafelblad. De lengte van de tafel is minimaal 220cm tot wel maximaal 400cm. Ben je op zoek naar een kleinere tafel? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Het steigerhouten blad van de eettafel Quatro is verkrijgbaar met 5 verschillende afwerkingen. De tafel wordt standaard voorzien van een volledig beschermende transparante lak. Voor een eigentijdse afwerking is het mogelijk om te kiezen voor de white wash, grey wash of black wash. Deze kleuren zijn uiteraard ook afgewerkt met een beschermende transparante lak. Daarnaast is het mogelijk om het steigerhouten tafelblad onbewerkt te laten. Hierbij is het blad wel door ons geschuurd, maar blijft het verder ongelakt.

De robuuste stalen dubbele U-poten zijn gemaakt van zwart staal. Kies voor de transparante lak voor een robuuste uitstraling. Hierbij blijven het metaal en de lasnaden namelijk nog duidelijk zichtbaar. Voor een strakke finish bieden wij een mat zwarte of witte poedercoating. Dit voorziet de poten van een beschermende laag.

De poot van de eettafel Quatro is 73 cm hoog, 140 cm lang en 70 cm breed. De koker van het frame heeft een afmeting van 10 x 3 cm.
Bij een tafel met oneven breedte maat wordt een plank van 5, 10 of 15 cm cm in het midden geplaatst.

Deze steigerhouten tafel is enkel geschikt voor gebruik binnenshuis. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden van deze tafel als tuintafel.

Gerelateerde producten

STEL JE MEUBEL SAMEN

OF