Vorige
Vorige productafbeelding

Superstar Ovaal Eikenhout

0,00
Volgende

Quatro Ovaal Eikenhout

0,00
Tafel-Quatro-ovaal-eikenhout

Quatro Rond Eikenhout

Ga voor een bijzondere toevoeging aan jouw interieur met een ronde eetkamer tafel! Gemaakt van Europees kwaliteit eikenhout en geproduceerd in Nederland door de meubelmakers van Woodville.

Tafel-Quatro-rond-eiken-vrijstaand

het verhaal van Quatro

De ronde eettafel Quatro heeft een stalen dubbele U-poot. Het blad is gemaakt van hoogwaardig eikenhout. Je stelt de eettafel helemaal zelf samen via het keuze menu op onze webshop!

Allereerst bepaal je de diameter voor je nieuwe tafel. Je leest hier hoeveel zitplekken aan een ronde tafel passen!

Vervolgens kies je de manier waarop de rand is afgewerkt. Het blad heeft een standaard bladdikte van 40mm. Het tafelblad is standaard voorzien van een rechte rand. Daarnaast is het tafelblad te verkrijgen met een rechte facet rand. Hierbij wordt het blad vanaf de bovenkant schuin naar binnen gezaagd en geschuurd. Dit geeft het blad een eigentijdse en verfijnde uitstraling.

Er zijn verschillende behandelingen waarmee wij het tafelblad kunnen afwerken. Geef het blad een natuurlijke look met de lak ‘Natura’, ‘Lakefield’ of ‘White wash’. Ga voor een eigentijdse afwerking met de lak ‘Coconut brown’, ‘Grey wash’ of ‘Black sky’. Heb je zelf de perfecte lak al op het oog? Kies dan om het blad onbewerkt te laten.

Het frame van de ronde eettafel Quatro is gemaakt van zwart staal. Standaard is deze voorzien van een beschermende transparante lak. Hierbij blijven het staal en de lasnaden nog duidelijk zichtbaar. Voor een strakke finish is het mogelijk om de poten te voorzien van een mat zwarte of witte poedercoating.

Het massief eiken tafelblad heeft een standaard dikte van 40mm.
Het frame is 73 cm hoog en heeft een afmeting van 70 x 70 cm, de kokerdikte van de poot is 10 x 3 cm.

Onze eikenhouten eettafels zijn enkel geschikt voor gebruik binnenshuis.

Gerelateerde producten

STEL JE MEUBEL SAMEN

OF