Vorige
Tafel-Quatro-rond-eiken

Quatro Rond Eikenhout

0,00
Volgende

Quatro Boomstam Eikenhout

0,00
tafel-quatro-eikenhout-boomstam

Quatro Ovaal Eikenhout

Ga voor een bijzondere toevoeging aan jouw interieur met ovale eiken tafel Quatro met een dubbele U-poot! Gemaakt van Europees kwaliteit eikenhout en geproduceerd in Nederland door de meubelmakers van Woodville.

Tafel-quatro-ovaal-eikenhout-vrijstaand

het verhaal van Quatro

De tafel Quatro met eikenhouten tafelblad stel je eenvoudig zelf samen via het keuzemenu. Een Woodville meubel is altijd op maat gemaakt. Zo past je meubel altijd perfect binnen je interieur!

Allereerst bepaal je zelf de lengte en breedte van jouw ovale eettafel. Kun je jouw ideale formaat niet samenstellen? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Vervolgens is er de keuze om de afwerking te selecteren voor de tafelrand. Hier heb je de opties uit een klassieke rechte rand, of een facetrand. Bij een facetrand wordt vanaf de bovenkant van het tafelblad schuin naar binnen gezaagd en geschuurd. Dit geeft een luxueuze uitstraling aan het tafelblad.

Hierna bepaal je de afwerking van je tafelblad. Het blad van de ovale tafel Quatro is van mooi en hoogwaardig Europees eikenhout. Onze meubelmakers maken alle tafelbladen met de hand in onze werkplaats. Er zijn verschillende behandelingen waarmee het blad kan worden afgewerkt. Geef het blad een natuurlijke look met de lak ‘Natura’, ‘Lakefield’ of ‘White wash’. Ga voor een eigentijdse afwerking met de lak ‘Coconut brown’, ‘Grey wash’ of ‘Black sky’. Heb je zelf de perfecte lak al op het oog? Kies dan om het blad onbewerkt te laten.

Tenslotte selecteer je de afwerking van de tafel poot. Het frame van de Quatro is gemaakt van zwart staal. Door middel van de transparante lak blijven het staal en de lasnaden duidelijk zichtbaar. De mat zwarte of witte poedercoating geeft de poot een strakke finish. Zowel de transparante lak als de poedercoating beschermen het metaal tegen roestvorming.

De poot van de Quatro is 73cm hoog, 140cm breed en 70cm diep. De afmeting van de koker is 10x3cm.
Het massieve eiken tafelblad is 40 mm dik.
Onze eikenhouten tafels zijn enkel geschikt voor gebruik binnenshuis.

Gerelateerde producten

STEL JE MEUBEL SAMEN

OF