Vorige
Tafel-Superstar-eiken-schuinhuin aanzicht

Superstar eikenhout

0,00
Volgende

Xav Eikenhout

0,00
eiken tafel XAV - x poot

Quatro Eikenhout

Een bijzondere toevoeging aan jouw interieur met deze tafel is gemaakt van Europees kwaliteit eikenhout en geproduceerd in Nederland door de meubelmakers van Woodville.

tafel-Quatro-eiken-vrijstaand

het verhaal van Quatro

De tafel Quatro heeft een robuuste stalen dubbele U-poot. Je stelt de tafel eenvoudig zelf samen via het keuze menu. Hierin bepaal je zelf de lengte, breedte en dikte van het tafelblad. Ook kies je de lak voor het tafelblad en de kleur van de stalen poten.

De eettafel Quatro is verkrijgbaar in verschillende bladdiktes. Kies bijvoorbeeld voor een blad van 40mm dik of voor een opgedikt tafelblad van 2x22mm of 2x28mm. Het voordeel van een opgedikt tafelblad is dat er minder kans is dat het hout gaat werken. Dit komt omdat de planken hierbij dunner zijn en daardoor beter gedroogd kunnen worden.

Er zijn verschillende behandelingen waarmee wij het tafelblad kunnen afwerken. Geef het blad een natuurlijke look met de lak ‘Natura’, ‘Lakefield’ of ‘White wash’. Ga voor een eigentijdse afwerking met de lak ‘Coconut brown’, ‘Grey wash’ of ‘Black sky’. Heb je zelf de perfecte lak al op het oog? Kies dan om het blad onbewerkt te laten.

Het frame van de eettafel Quatro is gemaakt van zwart staal. Standaard wordt deze voorzien van een beschermende transparante lak. Hierbij blijven het staal en de lasnaden nog duidelijk zichtbaar. Voor een strakke finish is het mogelijk om de poten te voorzien van een mat zwarte of mat witte poedercoating.

Het tafelblad is verkrijgbaar in verschillende bladdiktes
Het frame is 73cm hoog, 140cm lang en 70cm breed. De koker het frame is 10 x 3 cm.

Onze eikenhouten tafels zijn enkel geschikt voor gebruik binnenshuis.

Gerelateerde producten

STEL JE MEUBEL SAMEN

    Voor meer informatie over tafeldikte klik hier.

OF
Call Now Button