Vorige
eiken tafel met spinpoot - schuin aanzicht

Superstar eikenhout

0,00
Volgende

Xav Eikenhout

0,00
eiken tafel XAV - x poot

Quatro Eikenhout

Een bijzondere toevoeging aan jouw interieur met deze tafel is gemaakt van Europees kwaliteit eikenhout en geproduceerd in Nederland door de meubelmakers van Woodville.

STEL JE MEUBEL SAMEN

    Voor meer informatie over tafeldikte klik hier.

OF

het verhaal van Quatro

Tafel QUATRO  eiken dubbele U-poot heeft een mooi stalen onderstel van zwart metaal en wordt standaard behandeld met een matte transparante lak om roestvorming te voorkomen. Je kunt er ook voor kiezen om de poten te laten behandelen met een witte of zwarte poedercoating, dat een mooi dekkende en goed beschermende laag op het metaal aanbrengt. Het blad van tafel QUATRO  eiken dubbele U-poot is van mooi en kwalitatief goed Europees eiken en met de hand gemaakt door de meubelmakers van Woodville.

Het blad wordt standaard met een mooie, volledig beschermende matte transparante lak geleverd. Indien je op zoek bent naar een blad met een washing, kan er gekozen worden voor een white-wash, grey-wash of black-wash. Deze worden uiteraard ook afgewerkt met een beschermende transparante lak. Het onderstel is 140 cm breed bij 70 cm diep.

Het tafelblad is verkrijgbaar in verschillende bladdiktes
Hoogte tafel QUATRO eiken dubbele U-poot is afhankelijk van de gekozen bladdikte
De framehoogte is 73 cm
De afmeting van deze poot is  10 x 3 cm
Het onderstel is 140 cm breed x 70 cm diep

HANDIG OM TE WETEN