Vorige
Tafel-Quatro-ovaal-eikenhout

Quatro Ovaal Eikenhout

0,00
Volgende

Arth Boomstam Eikenhout

0,00
Volgende productafbeelding

Quatro Boomstam Eikenhout

Haal de natuur in huis met deze boomstam tafel! Een tafel gemaakt van Europees kwaliteit eikenhout en geproduceerd in Nederland door de meubelmakers van Woodville.

tafel-quatro-eiken-boomstam-vrijstaand

het verhaal van Quatro

De tafel Quatro heeft een stalen dubbele U-poot. Het eiken boomstamblad geeft de tafel een rustieke uitstraling. Je bepaald zelf het formaat en de afwerking bij een Woodville eettafel. Hierdoor past de tafel altijd perfect binnen jouw interieur.

Het boomstamblad van de eettafel Quatro is van mooi en kwalitatief goed Europees eiken. Het wordt met de hand gemaakt door de meubelmakers van Woodville. Het tafelblad is standaard voorzien van een volledig beschermende matte transparante lak. Daarnaast zijn er nog vijf andere lakkleuren beschikbaar voor het blad. Je kunt hier staaltjes bestellen om de kleuren thuis te bekijken.

De stalen poot is verkrijgbaar met een transparante lak. Hierbij blijven het zwarte staal en de lasnaden duidelijk zichtbaar. Door middel van de mat zwarte of witte poedercoating krijgt de poot een strakke finish. Zowel de transparante lak als de poedercoating beschermen het staal tegen roestvorming.

Het boomstamblad is verkrijgbaar in verschillende bladdiktes.
Het onderstel is 73cm hoog, 140cm breed en 70cm diep. De koker heeft een afmeting van 10x3cm.
Onze eikenhouten tafel zijn enkel geschikt voor gebruik binnenshuis.

Gerelateerde producten

STEL JE MEUBEL SAMEN

    Voor meer informatie over tafeldikte klik hier.

OF