Vorige
Tafel-Alec-eikenhout-schuin

Alec Eikenhout

0,00
Volgende

Willem Ovaal Eikenhout

0,00
Volgende productafbeelding

Oscar Eikenhout

Tafel-Oscar-eikenhout-transparant

het verhaal van Nieuw

Als je fan bent van hout, dan ben je fan van onze nieuwe eiken tafel Oscar! De tafel is volledig gerealiseerd uit massief hoogwaardig eikenhout. Dit betekent dat zowel het blad als de stoere U-poten volledig zijn gemaakt van eikenhout. Het tafelblad is iets hoger geplaatst op de poten waardoor dit de illusie wekt dat het blad zweeft. Hierdoor heeft de tafel een bijzondere look. Daarnaast zorgt het volledig houten design voor een strakke en moderne look. Hiermee zal het zeker een toevoeging zijn in jouw interieur.

De meubelmakers van Woodville maken de eikenhouten tafels met de hand. De tafel wordt standaard met een mooie, volledig beschermende matte transparante lak geleverd. Indien je op zoek bent naar een blad met een washing, kan er gekozen worden voor een van onze kleuren! Daarnaast is het hout uiteraard altijd met een beschermende transparante lak afgewerkt.

Eiken tafel

Oscar heeft een uniek strak design en is dankzij zijn zwevende blad een echte eyecatcher. Daarnaast bepaal je bij Woodville zelf hoe jouw Oscar eruit komt te zien. Kies bijvoorbeeld zelf de dikte, afmeting, kleur en afwerking van je tafel. Om de tafel zoveel mogelijk aan te kunnen passen naar jouw voorkeuren kun je de lengte per 5 cm aanpassen. Op die manier creëren we altijd een tafel die perfect in jouw ruimte past! Naast deze massief eiken tafel hebben we ook de Alec, welke volledig uit eikenhout is gerealiseerd. Op zoek naar tafels met metalen frames? Hiervoor kun je kijken bij onze andere eiken– en steigerhouten tafels. Ben je nog niet helemaal uit de keuze tussen eikenhout en steigerhout? Hier lees je meer over de verschillen.

Meer over Woodville

De tafels van Woodville worden geheel gemaakt in Nederland. Woodville is een plek waar vakmanschap en creativiteit samen komen. Onze showroom en fabriek zijn gevestigd in het Noord-Brabantse Oss. Op deze plek adviseren wij je graag over de samenstelling van jouw perfecte meubel. Onze ervaren vakmannen fabriceren je tafel vervolgens met veel passie in onze werkplaats. Benieuwd geworden naar het gehele proces? Hier lees je hoe wij van een gezaagde boom een prachtige tafel maken.

De koker van de poot een afmeting van 8 x 4 cm.

Onze eikenhouten tafels zijn enkel geschikt voor gebruik binnenshuis.

Gerelateerde producten

STEL JE MEUBEL SAMEN

    Voor meer informatie over tafeldikte klik hier.

    Bij tafels met een lengte van 280 cm of langer raden wij een middenpoot of rederkoker aan. Lees hier meer informatie.

    • 90 €
OF