Vorige
Una-tafel-eiken

Una Eikenhout

0,00
Volgende

Eos Eikenhout

0,00
Tafel-eos-eikenhout

Olav Eikenhout

Strak, modern en eigentijds! Een tafel gemaakt van Europees kwaliteit eikenhout en geproduceerd in Nederland door de meubelmakers van Woodville.

het verhaal van Olav

Via het keuze menu stel je eenvoudig zelf je tafel samen. Je bepaalt zelf het formaat en de afwerking van je tafel. Op deze manier past je nieuwe altijd perfect binnen jouw interieur. Je tafel wordt volledig geproduceerd in Nederland door vakmensen in onze eigen werkplaats.

De tafel Olav met eikenhout blad heeft een eigentijdse metalen U-frame. Het frame is standaard voorzien van een transparante lak om roestvorming te voorkomen. Door middel van de transparante lak blijft het industriële metaal duidelijke zichtbaar. Voor een strakke afwerking kun je kiezen voor een mat zwarte of witte poedercoating. Dit brengt een dekkende en beschermende laag aan op het metaal.

Het blad van de tafel Olav is van mooi en hoogwaardig Europees eikenhout. Onze meubelmakers maken de alle tafelbladen met de hand in onze werkplaats. Er zijn verschillende behandelingen waarmee het blad kan worden afgewerkt. Geef het blad een natuurlijke look met de lak ‘Natura’, ‘Lakefield’ of ‘White wash’. Ga voor een eigentijdse afwerking met de lak ‘Coconut brown’, ‘Grey wash’ of ‘Black sky’. Heb je zelf de perfecte lak al op het oog? Kies dan om het blad onbewerkt te laten.

Het massief eikenhouten tafelblad is verkrijgbaar in verschillende bladdiktes.
Het frame is 73cm hoog, de koker heeft een afmeting van 4 x 4 cm.

Onze eikenhouten tafels zijn enkel geschikt voor gebruik binnenshuis. Je vindt de Olav tuintafel hier!

Gerelateerde producten

STEL JE MEUBEL SAMEN

    Voor meer informatie over tafeldikte klik hier.

    Bij tafels met een lengte van 300 cm of langer raden wij een middenpoot of rederkoker aan. Lees hier meer informatie.

    • 90 €
OF
Call Now Button