Vorige
eiken tafel XAV - x poot

Xav Eikenhout

0,00
Volgende

Verso Eikenhout

0,00
Volgende productafbeelding

Juno Eikenhout

Kies voor een design poot met deze prachtige tafel. Deze tafel is gemaakt van Europees kwaliteit eikenhout en geproduceerd in Nederland door de meubelmakers van Woodville.

het verhaal van Juno

De eettafel Juno heeft elegante poten van metaal. Het eigentijdse design van de poten kenmerkt zich door de ovaal vormige metalen koker. Kies voor een strakke finish de mat zwarte of witte poedercoating. Door middel van de transparante lak geef je de poten een industriële uitstraling. Zowel de poedercoating als de transparante lak bieden een dekkende en beschermende laag voor het metaal.

Het blad van de eettafel Juno is gemaakt van hoogwaardig Europees eikenhout. De tafel wordt met de hand gemaakt door de meubelmakers van Woodville. Standaard heeft het eikenhout tafelblad een matte transparante lak dat het hout bescherming biedt. Daarnaast zijn er verschillende behandelingen waarmee het blad kan worden afgewerkt. Geef het blad een natuurlijke look met de lak ‘Lakefield’ of ‘White wash’. Of ga voor een eigentijdse afwerking met de lak ‘Coconut brown’, ‘Grey wash’ of ‘Black sky’. Heb je zelf de perfecte lak al op het oog? Kies dan om het blad onbehandeld te laten.

Het massief eikenhouten tafelblad is verkrijgbaar in verschillende bladdiktes.
De poten zijn 73cm hoog en hebben een afmeting van 6,5 x 3 cm.

Onze eikenhouten tafels zijn enkel geschikt voor gebruik binnenshuis. Kijk hier voor ons aanbod in tuintafels.

Gerelateerde producten

STEL JE MEUBEL SAMEN

    Voor meer informatie over tafeldikte klik hier.

    Bij tafels met een lengte van 280 cm of langer raden wij een middenpoot of rederkoker aan. Lees hier meer informatie.

    • 90 €
OF