Vorige
Vorige productafbeelding

Vic Steigerhout

0,00
Volgende

Olav Steigerhout

0,00
Tafel-olav-steigerhout-schuin

Ivo Steigerhout

Strak, modern en eigentijds! Een tafel gemaakt van steigerhout en geproduceerd in Nederland door de meubelmakers van Woodville

Tafel-ivo-steigerhout-schuin-vrijstaand

het verhaal van Ivo

Tafel IVO heeft een stoer industrieel stalen onderstel en een steigerhouten blad. Het frame heeft een extra stalen kolom in het midden tussen de poten wat de tafel een mooie stevige uitstraling geeft. Het stevige stalen frame kan voorzien worden van een transparante lak. Dit beschermd het metaal tegen roestvorming en behoudt tegelijkertijd de industriële uitstraling. Voor een strakke finish kies je voor de mat zwarte of witte poedercoating. Ook dit beschermd het staal maar hierbij zijn de grove lasnaden een stuk minder zichtbaar.

Het steigerhouten tafelblad is standaard afgewerkt met een transparante lak. Indien je op zoek bent naar een blad met meer kleur kun je ook kiezen voor een van onze washings. De white wash, grey wash en black wash zijn uiteraard ook afgewerkt met een beschermende transparante lak.

Het frame van de eettafel Ivo is 73 cm hoog, de afmeting van de framekoker is 4x4cm.
De steigerhouten planken zijn 3cm dik, en 20 cm breed. Bij een tafel met oneven breedte maat plaatsen wij een plank van 5, 10 of 15 cm cm in het midden.

Deze steigerhouten tafel is enkel geschikt voor gebruik binnenshuis. Kijk hier voor het model Ivo als tuintafel.

Gerelateerde producten

STEL JE MEUBEL SAMEN

OF
Call Now Button