Vorige
Vorige productafbeelding

Harper eikenhout

0,00
Volgende

Troy eikenhout

0,00
Volgende productafbeelding

Ivo eikenhout

Eiken kloostertafel IVO is strak, modern en eigentijds! Een kloostertafel gemaakt van Europees kwaliteit eikenhout met een stalen frame en geproduceerd in Nederland door de meubelmakers van Woodville.

eiken kloostertafel IVO

STEL JE MEUBEL SAMEN

  Voor meer informatie over tafeldikte klik hier.

  Bij tafels met een lengte van 300 cm of langer raden wij een middenpoot of rederkoker aan. Lees hier meer informatie.

  • 90 €
OF

het verhaal van Ivo

Tafel IVO eiken heeft een mooi kloostertafel onderstel, je kunt kiezen uit de standaard zwart metalen frame of kies voor een witte of zwarte kleur met matte poedercoating. De kloostertafel IVO heeft een extra stalen kolom in het midden tussen de poten wat de tafel een mooie stevige uitstraling geeft. Het is dan ook gebaseerd op het bekende klooster model. Het kloostertafel eiken tafelblad is een prachtige toevoeging aan jouw interieur. Het past bij zowel een modern als industrieel interieur.

Eiken kloostertafel op maat

De eiken kloostertafel van Woodville is niet zoals een traditionele kloostertafel. Door het stalen frame is dit echt een moderne industriële kloostertafel. Het eiken tafelblad is in verschillende afmetingen beschikbaar en in verschillende kleuren. Woodville biedt als enige meubelmaker het tafelblad aan te passen per 5cm, zo kan Woodville het tafelblad aanbieden in afmetingen als 245cm of 255cm. Het is daarom mogelijk een eiken tafelblad op maat te krijgen van jouw woning. Wil jij een afmeting die er niet tussen staat Neem dan contact op.

Eiken tafelblad behandeling – IVO eikenhout

Het blad wordt standaard met een mooie, volledig beschermende matte transparante lak geleverd. Indien je op zoek bent naar een eiken tafelblad met een kleur washing, kan er gekozen worden voor een white-wash, grey-wash of black-wash. Deze worden uiteraard ook afgewerkt met een beschermende transparante lak.

    • Het tafelblad is verkrijgbaar in verschillende bladdiktes
    • Hoogte tafel IVO eikenhouten kloostertafel is afhankelijk van de gekozen bladdikte
    • De framehoogte is 73 cm
    • Het frame heeft een koker van 4 x 4 cm.

 

Eikenhout is enkel geschikt voor binnengebruik.