Vorige
Eettafel-harper-eikenhout-schuin

Harper eikenhout

0,00
Volgende

Troy eikenhout

0,00
Tafel-troy-eikenhout-schuin

Ivo eikenhout

Eiken kloostertafel IVO is strak, modern en eigentijds! Een kloostertafel gemaakt van Europees kwaliteit eikenhout met een stalen frame en geproduceerd in Nederland door de meubelmakers van Woodville.

Tafel-Ivo-eikenhout-schuin-vrijstaand

het verhaal van Ivo

Tafel Ivo eiken heeft een strak metalen onderstel. Kies voor de transparante lak om het industriële staal te behouden in het frame. Door middel van de mat zwarte of witte poedercoating krijgt het frame een strakke finish. Zowel de transparante lak als de poedercoating beschermen het staal tegen eventuele roestvorming. De eettafel Ivo heeft een extra stalen kolom in het midden tussen de poten wat de tafel een mooie stevige uitstraling geeft. De eettafel met eiken tafelblad is een prachtige toevoeging aan ieder interieur. Het past bij zowel een modern als industrieel interieur.

Het eiken tafelblad is in verschillende afmetingen beschikbaar en in verschillende kleuren. De tafels van Woodville worden allemaal volledig op maat gemaakt, zo kunnen wij het tafelblad aanbieden in afmetingen als 245cm of 255cm. Het is daarom mogelijk een eiken tafelblad op maat te krijgen voor jouw woning. Wil jij een afmeting die er niet tussen staat neem dan contact op.

Het blad wordt standaard met een mooie, volledig beschermende matte transparante lak geleverd. Indien je op zoek bent naar een eiken tafelblad met een kleur, kan er gekozen worden voor de lak Grey wash, Black Sky of Coconut Brown. Behoudt je liever de natuurlijke houtkleur? Kies dan om het blad iets op te lichten met de White wash of de lak Lakefield. Deze worden uiteraard ook afgewerkt met een beschermende transparante lak.

Het tafelblad is verkrijgbaar in verschillende bladdiktes.
Het frame van de eettafel Ivo is 73cm hoog en heeft een afmeting van 4x4cm.

Onze eikenhouten tafels zijn enkel geschikt voor gebruik binnenshuis. Kijk hier voor het model Ivo als tuintafel. 

Gerelateerde producten

STEL JE MEUBEL SAMEN

    Voor meer informatie over tafeldikte klik hier.

    Bij tafels met een lengte van 300 cm of langer raden wij een middenpoot of rederkoker aan. Lees hier meer informatie.

    • 90 €
OF