Vorige
tafel-Arth-steigerhout

Arth Steigerhout

0,00
Volgende

Geo Steigerhout

0,00
tafel-geo-schuin

Hero Steigerhout

Een rustieke of bourgondische look? Een A-poot in combinatie met een tafelblad gemaakt van steigerhout geeft jouw interieur deze sfeer.

Tafel-Hero-steigerhout-schuin-vrijstaand

het verhaal van Hero

Creëer de perfecte tafel door middel van het keuze menu. Je bepaalt eenvoudig zelf het formaat van je tafel en de afwerking. Op deze manier past je nieuwe eettafel altijd perfect binnen jouw interieur. Woodville tafels worden volledig geproduceerd in Nederland door vakmensen in onze eigen werkplaats.

De steigerhouten eettafel hero heeft bijzondere stalen A-poten. De metalen poten zijn gemaakt van een koker van 10×3 cm. Standaard zijn de poten behandeld met een mat transparante lak om roestvorming te voorkomen. Door middel van de transparante lak blijft het industriële metaal goed zichtbaar in de poot. Je kunt er ook voor kiezen om de poten te behandelen met een mat zwarte of witte poedercoating voor een strakke finish. De poedercoating werkt ook beschermend voor de poten tegen eventuele roestvorming.

Het blad is van steigerhout en is uiteraard standaard geschuurd. Er zijn verschillende afwerkingen beschikbaar voor een steigerhouten tafelblad. Door middel van de transparante lak blijft de natuurlijk kleur van het hout behouden maar is het wel beschermd.  Indien je op zoek bent naar een blad met een washing, geef je met de white-wash, grey-wash of black-wash een leuke kleur aan je tafelblad. Deze zijn uiteraard ook afgewerkt met een beschermende transparante lak.

Het steigerhouten tafelblad is 3cm dik.
De A-poot is 73 cm hoog en de afmetingen van de koker zijn 10 x 3 cm.
Bij een tafel met oneven breedte maat wordt een plank van 5, 10 of 15 cm cm in het midden geplaatst.

Deze steigerhouten tafel is enkel geschikt voor gebruik binnenshuis. Kijk hier voor de Hero tuintafel. 

Gerelateerde producten

STEL JE MEUBEL SAMEN

    Bij tafels met een lengte van 280 cm of langer raden wij een middenpoot of rederkoker aan. Lees hier meer informatie.

    • 90 €
OF