Vorige
geo_schuin_eiken

Geo eikenhout

0,00
Volgende

Harper eikenhout

0,00
Eettafel-harper-eikenhout-schuin

Hero eikenhout

Een rustieke of bourgondische look? Een A-poot in combinatie met een tafelblad gemaakt van Europees kwaliteit eikenhout geeft jouw interieur deze sfeer.

Tafel-hero-eiken-schuin-vrijstaand

het verhaal van Hero

Creëer de perfecte tafel door middel van het keuze menu. Je bepaalt eenvoudig zelf het formaat van je tafel en de afwerking. Op deze manier past je nieuwe eettafel altijd perfect binnen jouw interieur. Woodville tafels worden volledig geproduceerd in Nederland door vakmensen in onze eigen werkplaats.

De tafel Hero eiken heeft een mooie A-poten van zwart metaal.  De poten zijn standaard behandeld met een mat transparante lak om roestvorming te voorkomen. Door middel van de transparante lak blijft het rustieke metaal goed zichtbaar in de poot. Je kunt er ook voor kiezen om de poten te behandelen met een mat zwarte of witte poedercoating voor een strakke finish. De poedercoating werkt ook beschermend voor de poten tegen eventuele roestvorming.

Het blad van de tafel Hero is van mooi en kwalitatief goed Europees eiken en wordt met de hand gemaakt door de meubelmakers van Woodville. Er zijn verschillende behandelingen waarmee het blad kan worden afgewerkt. Geef het blad een natuurlijke look met de lak ‘Natura’, ‘Lakefield’ of ‘White wash’. Ga voor een eigentijdse afwerking met de lak ‘Coconut brown’, ‘Grey wash’ of ‘Black sky’. Heb je zelf de perfecte lak al op het oog? Kies dan om het blad onbewerkt te laten.

Het massief eikenhout tafelblad is verkrijgbaar in verschillende bladdiktes.
De framehoogte is 73cm en de poot heeft een afmeting van 10×3 cm.

Onze eikenhouten tafels zijn enkel geschikt voor gebruik binnenshuis. Je vindt de Hero tuintafel hier.

Gerelateerde producten

STEL JE MEUBEL SAMEN

    Voor meer informatie over tafeldikte klik hier.

    Bij tafels met een lengte van 280 cm of langer raden wij een middenpoot of rederkoker aan. Lees hier meer informatie.

    • 90 €
OF