Vorige
Vorige productafbeelding

Olav Steigerhout

0,00
Volgende

Arth Steigerhout

0,00
Volgende productafbeelding

Harper Visgraat Steigerhout

Een trendy tafelblad met bijzonder motief in combinatie met een lichtogende hairpin poot. Het tafelblad is gemaakt van steigerhout en geeft jouw interieur een eigentijdse stijl.

STEL JE MEUBEL SAMEN

    Bij tafels met een lengte van 280 cm of langer raden wij een middenpoot of rederkoker aan. Lees hier meer informatie.

    • 90 €
OF

het verhaal van Harper

Tafel HARPER steigerhout visgraat blad hairpin poot heeft een visgraat blad van steigerhout en metalen hairpin poten. Een leuke nieuwe trend zijn de hairpin poten onder een steigerhouten blad. We kunnen de hairpin poten onder ieder blad monteren.

De hairpin poten zijn van metaal maar kunnen worden voorzien van een zwarte of witte poedercoating, dat een mooi dekkende en goed beschermende laag op het metaal aanbrengt. Het blad is van steigerhout en wordt uiteraard standaard licht opgeschuurd geleverd (onbehandeld).

De tafel kan op verschillende manieren worden afgewerkt in onze werkplaats. Er kan gekozen worden voor een volledig beschermende transparante lak (beits + lak). Indien je op zoek bent naar een blad met een washing, kan er gekozen worden voor een white-wash, grey-wash of black-wash. Deze worden uiteraard ook afgewerkt met een beschermende transparante lak.

Hoogte tafel HARPER steigerhout visgraat blad hairpin poot is 76 cm
De framehoogte is 73 cm.

HANDIG OM TE WETEN