Vorige
Tafel-Hero-steigerhout-schuin

Hero Steigerhout

0,00
Volgende

Una Steigerhout

0,00
Volgende productafbeelding

Geo Steigerhout

Iets anders dan normaal? Een trapeziumpoot in combinatie met een tafel gemaakt van steigerhout zorgt ervoor dat jouw interieur niet saai is!

tafel-geo-schuin-vrijstaand

het verhaal van Geo

Je stelt je tafel bij Woodville zelf samen. Bepaal eenvoudig zelf de lengte en breedte van je tafel. Kies vervolgens de behandeling voor je tafelblad en welke afwerking de metalen poten krijgen. De vakmensen van Woodville gaan met veel plezier voor je aan de slag!

Eettafel Geo heeft een verfijnde zwart metalen trapezium poot en een blad van steigerhout. Door de trapezium poten oogt de tafel fris en ruimtelijk. De poten kunnen worden afgewerkt met een transparante lak om het rustieke uiterlijk van het metaal te behouden. Voor een strakke finish is het mogelijk om de poten te behandelen met een mat zwarte of witte poedercoating.

Het blad is van steigerhout en is uiteraard standaard geschuurd. De tafel kan op verschillende manieren worden afgewerkt in onze werkplaats. Kies bijvoorbeeld voor een volledig beschermende transparante lak (beits + lak). Indien je op zoek bent naar een blad met een washing, kun je kiezen voor een white-wash, grey-wash of black-wash. Deze worden uiteraard ook afgewerkt met een beschermende transparante lak.

De hoogte van de metalen trapezium poot is 73 cm en heeft een afmeting van 10x3cm.
Bij een tafel met oneven breedte maat wordt een plank van 5, 10 of 15 cm cm in het midden geplaatst.

Deze tafel is enkel geschikt voor gebruik binnenshuis. Je kunt dit model als tuintafel hier vinden.

Gerelateerde producten

STEL JE MEUBEL SAMEN

    Bij tafels met een lengte van 280 cm of langer raden wij een middenpoot of rederkoker aan. Lees hier meer informatie.

    • 90 €
OF