Vorige
Vorige productafbeelding

Hero Steigerhout

0,00
Volgende

Una Steigerhout

0,00
Volgende productafbeelding

Geo Steigerhout

Iets anders dan normaal? Een trapeziumpoot in combinatie met een tafel gemaakt van steigerhout zorgt ervoor dat jouw interieur niet saai is!

STEL JE MEUBEL SAMEN

    Bij tafels met een lengte van 280 cm of langer raden wij een middenpoot of rederkoker aan. Lees hier meer informatie.

    • 90 €
OF

het verhaal van Geo

Tafel GEO steigerhout trapezium poot heeft een blad van steigerhout. De steigerhouten tafel GEO met zijn trapezium poten van zwart metaal is dit een echte opvaller. Lekker fris en ruimtelijk. De poten zijn gemaakt van metalen koker van 10 x 3 cm. De stevige stalen tafelpoten kunnen worden behandeld met een matte zwarte of witte poedercoating dat een mooi dekkende en goed beschermende laag op het metaal aanbrengt.

Het blad is van steigerhout en wordt uiteraard standaard geschuurd geleverd (onbehandeld). De tafel kan op verschillende manieren worden afgewerkt in onze werkplaats. Er kan gekozen worden voor een volledig beschermende transparante lak (beits + lak). Indien je op zoek bent naar een blad met een washing, kan er gekozen worden voor een white-wash, grey-wash of black-wash. Deze worden uiteraard ook afgewerkt met een beschermende transparante lak.

De hoogte van tafel GEO steigerhout trapezium poot is 76 cm
De ruimte van grond tot aan onderkant blad is 69 cm
Bij een tafel met oneven breedte maat wordt een plank van 5, 10 of 15 cm cm in het midden geplaatst
Afmeting koker trapezium poot 10 x 3 cm

HANDIG OM TE WETEN