Vorige
Tafel-olav-steigerhout-schuin

Olav Steigerhout

0,00
Volgende

Arth Steigerhout

0,00
tafel-Arth-steigerhout

Harper Visgraat Steigerhout

Een trendy tafelblad met bijzonder motief in combinatie met een lichtogende hairpin poot. Het tafelblad is gemaakt van steigerhout en geeft jouw interieur een eigentijdse stijl.

tafel-harper-visgraat-schuin-vrijstaand

het verhaal van Harper

Deze speciale versie van de Harper eettafel steigerhout heeft een visgraat blad. Door middel van het visgraat blad heeft de tafel een unieke look.

Het steigerhouten visgraat blad van de eettafel Harper is standaard geschuurd. Er zijn verschillende behandelingen voor het houten tafelblad beschikbaar. Naast de standaard transparante lak zijn er drie verschillende kleuren opties. Ga bijvoorbeeld voor een white wash, grey wash of black wash om je blad meer kleur te geven. Alle washings zijn daarnaast voorzien van een transparante lak welke een beschermende werking heeft voor het tafelblad.

Een leuke nieuwe trend zijn de hairpin poten onder het blad. De poten kunnen op verschillende manieren worden afgewerkt. Door middel van een transparante lak blijft de rustieke metaal look van de poot behouden. Ga je echter voor een strakke finish, kies dan voor de mat zwarte of witte poedercoating.

Het blad van de Harper eettafel steigerhout visgraat is 3cm dik en voorzien van een regel. Dit zorgt voor de stevigheid van het blad.
De poten zijn 73 cm hoog.

De eettafel Harper met steigerhouten visgraatblad is enkel geschikt voor gebruik binnenshuis. De tafel harper is naast dit model ook te verkrijgen met een recht blad van steigerhout of eikenhout.

Gerelateerde producten

STEL JE MEUBEL SAMEN

    Bij tafels met een lengte van 280 cm of langer raden wij een middenpoot of rederkoker aan. Lees hier meer informatie.

    • 90 €
OF
Call Now Button