Vorige
Tafel-Eos-steigerhout-schuin

Eos Steigerhout

0,00
Volgende

Xav Steigerhout

0,00
XAV - eiken tafel met x-poot- shuin

Harper Steigerhout

Trendy en eigentijdse tafel gemaakt van steigerhout en geproduceerd in Nederland door de meubelmakers van Woodville

Tafel-Harper-steigerhout-vrijstaand

het verhaal van Harper

Eettafel Harper steigerhout heeft verfijnde metalen hairpin poten. De tafels van Woodville zijn altijd volledig op maat gemaakt, je creëert daardoor eenvoudig je eigen unieke Woodville tafel.

Een leuke nieuwe trend zijn de hairpin poten onder het blad. De poten kunnen op verschillende manieren worden afgewerkt. Door middel van een transparante lak blijft de rustieke metaal look van de poot behouden. Ga je echter voor een strakke finish, kies dan voor de mat zwarte of witte poedercoating.

Het steigerhouten blad van de eettafel is standaard geschuurd. Er zijn verschillende behandelingen voor het houten tafelblad beschikbaar. Naast de standaard transparante lak zijn er drie verschillende kleuren opties. Ga bijvoorbeeld voor een white wash, grey wash of black wash om je blad meer kleur te geven. Alle washings zijn daarnaast voorzien van een transparante lak welke een beschermende werking heeft voor het tafelblad.

Het steigerhouten tafelblad is 3cm dik en voorzien van een regel. Dit zorgt voor de stevigheid van het blad.
De poten zijn 73 cm hoog.

De eettafel Harper steigerhout is enkel geschikt voor gebruik binnenshuis. Klik op deze link om de tuintafel van dit model te bekijken.

Gerelateerde producten

STEL JE MEUBEL SAMEN

    Bij tafels met een lengte van 280 cm of langer raden wij een middenpoot of rederkoker aan. Lees hier meer informatie.

    • 90 €
OF
Call Now Button