Vorige
Tafel-Hero-eiken-schuin

Hero eikenhout

0,00
Volgende

Ivo eikenhout

0,00
Tafel-Ivo-eikenhout-schuin

Harper eikenhout

Trendy en eigentijdse tafel gemaakt van Europees kwaliteit eikenhout en geproduceerd in Nederland door de meubelmakers van Woodville.

Eettafel-Harper-eikenhout-vrijstaand

het verhaal van Harper

Eettafel Harper eikenhout heeft elegante metalen hairpin poten. Voorzie de poten van een strakke finish door middel van een mat zwarte of witte poedercoating. Behoud de industriële uitstraling van de poten doormiddel van een transparante lak. Beide afwerkingen beschermen het metaal tegen eventuele roestvorming.

Het eikenhouten tafelblad is verkrijgbaar in meerdere bladdiktes. Er zijn verschillende behandelingen waarmee het blad kan worden afgewerkt. Geef het blad een natuurlijke look met de lak ‘Natura’, ‘Lakefield’ of ‘White wash’. Ga voor een eigentijdse afwerking met de lak ‘Coconut brown’, ‘Grey wash’ of ‘Black sky’. Heb je zelf de perfecte lak al op het oog? Kies dan om het blad onbewerkt te laten.

De eettafel van eikenhout wordt volledig om maat gemaakt door de meubelmakers van Woodville in de werkplaats in Oss, Nederland. Dankzij de maatwerk producten van Woodville vind je altijd een tafel welke geschikt is voor jouw ruimte!

Het tafelblad is verkrijgbaar in verschillende bladdiktes.
De hairpin poot is 73 cm hoog.

De eikenhouten tafels van Woodville zijn enkel geschikt voor gebruik binnenshuis. Klik op deze link om de tuintafel van dit model te bekijken.

Gerelateerde producten

STEL JE MEUBEL SAMEN

    Voor meer informatie over tafeldikte klik hier.

    Bij tafels met een lengte van 300 cm of langer raden wij een middenpoot of rederkoker aan. Lees hier meer informatie.

    • 90 €
OF
Call Now Button