Vorige
tafel-quatro-eikenhout-boomstam

Quatro Boomstam Eikenhout

0,00
Volgende

Eos Boomstam Eikenhout

0,00
Volgende productafbeelding

Arth Boomstam Eikenhout

Haal de natuur in huis met deze boomstam tafel! Een tafel gemaakt van Europees kwaliteit eikenhout en geproduceerd in Nederland door de meubelmakers van Woodville.

het verhaal van Arth

De tafel Arth met eiken boomstamblad heeft een mooi stalen A-poot, het onderstel van zwart metaal wordt standaard behandeld met een transparante lak om roestvorming te voorkomen. Voor een strakke finish kun je er voor kiezen om de poten te laten behandeling met een mat zwarte of witte poedercoating. Dit brengt een mooi dekkende en goed beschermende laag op het metaal aan.

Het eiken boomstamblad van Arth is van mooi en kwalitatief goed Frans eiken en wordt met de hand gemaakt door de meubelmakers van Woodville. Het blad is volledig te personaliseren maar wordt standaard met een mooie, volledig beschermende matte transparante lak afgewerkt. Geef het blad een natuurlijke look met de lak ‘Natura’, ‘Lakefield’ of ‘White wash’. Ga voor een eigentijdse afwerking met de lak ‘Coconut brown’, ‘Grey wash’ of ‘Black sky’. Heb je zelf de perfecte lak al op het ook? Kies dan om het blad onbewerkt te laten.

Het boomstam tafelblad is verkrijgbaar in verschillende bladdiktes.
De Arth poten zijn 73 cm hoog en hebben een afmeting van 8x8cm.

Deze tafel met boomstamblad is enkel geschikt voor gebruik binnenshuis. Je een tuintafel met hetzelfde Arth frame hier vinden als tuintafel.

Gerelateerde producten

STEL JE MEUBEL SAMEN

    Voor meer informatie over tafeldikte klik hier.

    Bij tafels met een lengte van 280 cm of langer raden wij een middenpoot of rederkoker aan. Lees hier meer informatie.

    • 90 €
OF