Vorige
tafel-quatro-ovaal-steigerthout

Quatro ovaal steigerhout

0,00
Volgende

Oscar Eikenhout

0,00
Volgende productafbeelding

Alec Eikenhout

Een tafel en poot gemaakt van Europees kwaliteit massief eikenhout. De tafel is geproduceerd in Nederland door de meubelmakers van Woodville.

Tafel-Alec-eikenhout-schuin-vrijstaand

het verhaal van Alec

Alec is ons nieuwste ontwerp. De tafel is volledig gerealiseerd uit massief hoogwaardig eikenhout. Niet alleen het blad van de tafel maar ook de poten bestaan uit eikenhout. De A-poten bezitten verfijnde details waarmee het perfect past binnen de nieuwste interieurtrends. Met deze massief houten tafel zorg je gemakkelijk voor een strakke en moderne stijl in je huis. Met hout creëer je daarnaast ook een warme sfeer!

De meubelmakers van Woodville maken de eikenhouten tafels met de hand. De tafel wordt standaard met een mooie, volledig beschermende matte transparante lak geleverd. Indien je op zoek bent naar een blad met een gekleurde afwerking, kan er gekozen worden voor een van onze lakken! Daarnaast is het hout uiteraard altijd met een beschermende transparante lak afgewerkt.

Tafel van massief eikenhout

De Alec is onze eerste tafel welke volledig is gerealiseerd uit massief eikenhout. Daarnaast bepaal je zelf hoe jouw Alec eruit komt te zien. Kies bijvoorbeeld zelf de afmeting, kleur en afwerking van je tafel. Om de tafel zoveel mogelijk aan te kunnen passen naar jouw voorkeuren kun je de lengte per 5 cm aanpassen. Op die manier creëren we altijd een tafel die perfect in jouw ruimte past! Naast deze massief eiken tafel hebben we ook eiken– en steigerhouten tafels met metalen frames. Ben je nog niet helemaal uit de keuze tussen eikenhout en steigerhout? Hier lees je meer over de verschillen.

Het tafelblad is verkrijgbaar in verschillende bladdiktes
Hoogte tafel Alec eiken A-poot is 76cm
De poothoogte is 73 cm

Eikenhout is enkel geschikt voor gebruik binnenshuis.

Meer over Woodville

De tafels van Woodville worden geheel gemaakt in Nederland. Woodville is een plek waar vakmanschap en creativiteit samen komen. Onze showroom en fabriek zijn gevestigd in het Noord-Brabantse Oss. Op deze plek adviseren wij je graag over de samenstelling van jouw perfecte meubel. Onze ervaren vakmannen fabriceren je tafel vervolgens met veel passie in onze werkplaats. Benieuwd geworden naar het gehele proces? Hier lees je hoe wij van een gezaagde boom een prachtige tafel maken.

Gerelateerde producten

STEL JE MEUBEL SAMEN

  Voor meer informatie over tafeldikte klik hier.

  TAFELBLAD RAND

  Het tafelblad wordt standaard verjongd en voorzien van afgeronde hoeken. 

  Neem contact met ons op voor andere opties!

  Bij tafels met een lengte van 280 cm of langer raden wij een middenpoot of rederkoker aan. Lees hier meer informatie.

  • 90 €
OF