Nieuw: Afrormosia hout voor je tuintafel!

Sinds kort is het mogelijk om naast steigerhout te kiezen voor een tafelblad gemaakt van Afrormosia hout voor je tuintafel! Een goede keuze als je gaat voor duurzaamheid en een strak design! 

Afrormosia tafel

Puur natuur in je tuin

Afrormosia is van nature uiterst geschikt voor buitengebruik. Het hout kan namelijk goed tegen vocht en heeft een kleine kans op scheuren wanneer het na een flinke regenbui weer opdroogt. Hierdoor kan de tafel het gehele jaar buiten blijven staan. Daarnaast heeft het hout geen beschermlaag nodig om tegen het weer bestand te zijn, hierom gebruiken wij op dit hout ook geen lak en laten wij het hout onbehandeld.

Afrormosia blad

Tropisch hardhout

Afrormosia is een tropisch hardhout dat voornamelijk in West-Afrikaanse landen voorkomt. Het massieve hout is geelbruin van kleur en kan na verloop van tijd donkerder worden tot het een donkerbruine kleur heeft bereikt. De kleur heeft veel weg van teak. 

Afrormosia tafelblad

Duurzaam hout

Afrormosia hout heeft een fijne nerfstructuur met een gelijkmatig patroon. Het hout is erg duurzaam en bij goed onderhoud gaat het 20 tot 30 jaar mee.

Previous
Next

lees meer artikelen

stuur dit artikel door

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Call Now Button