JOUW UNIEKE MEUBEL OP MAAT GEMAAKT

Woodville’s meubels worden op order geproduceerd. Dit wil zeggen dat wij, na ontvangst van jouw bestelling, het product in onze eigen fabriek speciaal voor jou op maat maken. Om onze klanten op weg te helpen, hebben we in onze webshop een basis collectie neergezet. Deze basis collectie biedt een ruim aanbod aan steigerhouten en eikenhouten meubelen in vele afmetingen, kleuren en onderstellen. Zo hebben we rechthoekige, ovale en boomstambladen in allerlei afwerkingen. Ook qua (metalen) onderstellen zijn er tal van mogelijkheden. Op deze manier proberen we het onze klanten een stukje makkelijker te maken om een keuze te maken. Maar waar wij écht enthousiast van worden, is onze klanten van een uniek meubel voorzien dat pérfect bij het interieur past.

VRAAG JOUW OFFERTE AAN
Ga akkoord met onze algemene voorwaarden

UNIEKE RUIMTEN

Wij begrijpen als geen ander dat iedere woonkamer, eetkamer, werkkamer of andere ruimte in het huis uniek is en soms extra aandacht vereist. Wij denken graag met je mee en stellen jouw wensen en eisen voorop. Schroom daarom niet om op onderstaande knop te klikken en ons deel uit te laten maken van jouw unieke droommeubel!

JOUW DROOMMEUBEL

Na het klikken op onderstaande knop kun je jouw eerste ideeën met ons delen en eventueel een tekening of plaatje toevoegen. Vervolgens nemen wij, indien nodig, contact met je op om jouw wensen door te spreken. Nadat we jouw gewenste meubel hebben samengesteld, gaan onze vakmensen aan de slag om van jouw droommeubel werkelijkheid te maken! Dit doen we in onze eigen fabriek in het Brabantse Oss, waar vakmanschap en passie voor het maken van mooie meubels voorop staat

JIJ BLIJ, WIJ BLIJ

Van het simpel aanpassen van een onderstel of het maken van een meubel met een afwijkende afmeting, tot het produceren van een compleet nieuw meubelstuk. Onze meubelmakers maken het meubel dat perfect bij jouw interieur aansluit. Zo hebben wij al vele klanten blij gemaakt met hun droommeubel.